Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 Vreau din nou acasă...

In jos 
AutorMesaj
Botanchan
Kaigai
Kaigai
Botanchan

Ryo : 0
Likes : 3

Vreau din nou acasă... Empty
MesajSubiect: Vreau din nou acasă...   Vreau din nou acasă... Icon_minitimeMar Ian 20 2015, 21:14

Am ajuns și eu pe aici și m-am gândit că ar fi drăguț să împărtășesc o creație a mea, un fanfic început acum vreo doi ani, care sper că vă va atrage atenția. Spun de pe acum, e un Crossover între două dintre anime-urile mele preferate, și anume: Yu Yu Hakusho și Katekyo Hitman Reborn. 
Pentru cei care ați văzut anime-urile: Enjoy!
Pentru cei care nu ați văzut anime-urile: nu-i nimic. Bucurați-vă de lectură!
Aștept critica voastră, care sper să fie constructivă! Scuzați eventualele greșeli de tastare/ortografie. 

Lectură plăcută!Vreau din nou acasă...
Partea 1


- Mai zi-mi odată... De ce sunt atâtea trepte? întrebă Yusuke printre gâfâieli.
- Oh, haide, Yusuke.. chicoti Kurama, urcând sprinten încă trei trepte. Suntem aproape. Mai avem cam încă atât de urcat. Mai un pic! continuă, trecându-şi o mână prin părul roşu ca sângele. Ochii lui de smarald alunecară uşor către Kuwabara care părea că voia să-i dea un pumn.
- Un pic, zici? spuse acesta din urmă, ştergânu-şi câteva picături de sudoare de pe tâmpla dreaptă. Singurul lucru care poate fi ‚pic’ aici e Hiei, iar lui nu i-a transpirat nici măcar fruntea!
Hiei, care era cu mult în faţa lor, îşi întoarse uşor capul în spate şi ochii lui de rubin parcă aruncau săbii către băiatul roşcat
- Hn. În locul tău, mi-aş face o favoare şi mi-aş ţine strâns gura. grăi brunetul cu o aură demonică. Se întoarse cu spatele la ceilalţi trei băieţi şi strânse uşor pumnul pentru a se calma. Îmi pierd vremea cu voi. continuă, dispărând apoi între ramurile copacilor.
Kurama oftă prelung, masându-şi uşor tâmpla. Se întoarse apoi către mulţimea treptelor rămase până sus şi începu să le urce puţin mai leneş decât înainte, fiind urmat îndeaproape de Yusuke şi Kuwabara. Trăgând un ochi în spate, surâse subtil ca cei doi băieţi certăreţi să nu-şi dea seama. Îşi aminti de lucrurile petrecute în urmă cu câţiva ani, când au luptat împreună în Turneul de Arte Marţiale Negre sau de înfruntarea cu Sensui şi turneul de arte marţiale din Lumea Demonilor. Au fost timpuri frumoase şi periculoase în acelaşi timp dar Kurama îşi dădu seama că dacă nu îl întâlnea pe Yusuke, nu s-ar fi schimbat niciodată. Ar fi rămas acelaşi demon tâlhar care încerca să-şi trăiască viaţa în Lumea Oamenilor. Poate că ar fi ajuns să se lepede de partea lui umană şi să se întoarcă la tâlhăriile lui de odinioară.
Au trecut trei ani de când Yusuke s-a întors din Lumea Spiritelor. Trei ani în care el nu-şi văzu prietenii foarte des în afara nunţii sale cu Keiko şi scurtele ieşiri ca între bărbaţi cu vechiul său prieten, Kuwabara. Parcă i-a fost dor oarecum şi de Hiei şi Kurama în tot acest timp, chiar dacă pe roşcat îl mai vedea prin oraş umblând la facultate sau, mai nou, locul de muncă. Hiei, în schimb, nu se arăta niciodată, chiar dacă Yusuke ştia că îl urmăreşte. ‚Piticul’, cum îi spunea Kuwabara, ştia să-şi ascundă foarte bine prezenţa dar era mult prea tare cuprins de emoţie când Yukina, scumpa lui surioară, se întalnea cu Keiko sau trecea prin vizită pe la proaspătul cuplu. Să nu menţionăm că îşi ieşea din minţi de fiecare dată când îl vedea pe Kuwabara că se apropia de sora lui şi atunci îl lovea puternic pe băiat cu ceva şi dispărea instantaneu ca să nu stârnească dubii.
Dar în astfel de situaţii, Kuwabara încerca, fără succes totuşi, să îşi ţină garda sus, anticipând mişcările din jurul lui, chiar dacă de fiecare dată era luat peste picior de Hiei. Atunci, Yukina îl vindeca, dacă avea o rană mai severă, sau îl ajuta să meargă până la cea mai apropiată băncuţă. Kuwabara ştia că ea era dragostea lui adevărată, conform idealismului său de poveşti cu prinţese. Chiar dacă ea părea că nu ştie despre ce era vorba, ştia că, într-o zi, şi ea va simţi la fel pentru el.
Băiatul surâse şi îşi ridică privirea. În calea lor se înălţa maestuos o poartă de lemn puternic foarte cunoscută lor. Era intrarea la dojo-ul lui Genkai, bătrâna lor maestră şi prietenă. În capul scărilor îi aştepta Hiei cu o oarecare figură de dispreţ pe chip. Sângele începu să clocotească în venele lui Kuwabara pe cum se apropia mai tare de băiatul mărunţel. Îşi luă postura de cavaler şi începu să fluture un pumn prin faţa lui Hiei.
- Vino şi luptă ca un bărbat!! strigă, ecoul vocii sale auzindu-se până jos în vale.
Hiei îl privi şi răspunse cu nonşalanţă:
- Aş prefera să nu-mi irosesc energia spirituală pe o creatură nefolositoare ca tine.
Şi îşi întoarse spatele, îndreptându-se către poartă. Kurama aşeză gentil o mână pe umărul lui Kuwabara care voia să sară la bătaie.
Yusuke nu se putu abţine să nu râdă. I-au lipstit, întradevăr, certurile dintre cei doi. Îşi îndreptă spatele şi o luă pe lângă Kurama şi Kuwabara până sus. În faţa lui, poarta de lemn masiv se deschise lăsând să se vada o grădiniţă mică de flori, multă verdeaţă şi dojo-ul lui Genkai la fel cum şi-l amintea. Zâmbi la privelişte, apoi văzu nişte chipuri cunoscute aşteptându-i în prag. Keiko, Yukina şi Botan. Yusuke îşi lăsă capul pe spate oftând prelung. ‚În sfârşit!’ îşi spuse apoi alergă către Keiko, luând-o în braţe. Nu-şi văzu soţia de aproape două zile atunci.
Kurama şi Botan făcură un scurt schimb de zâmbete şi priviri. Hiei stătea puţin mai retras, urmărindu-i pe Kuwabara si Yukina îmbraţişându-se. Îşi întoarse privirea dezgustat apoi o voce bătrână se auzi peste ale lor. Era Genkai. Bătrânica îşi făcu loc printre ei, privindu-i dur pe băieţi.
- Aţi întârziat, neghiobilor. spuse direct, făcându-l pe Kuwabara să înghită în sec. Intraţi. continuă, faţa fiindu-i acum luminată de un zâmbet strâmb.
Cu toţii o urmară înăuntru. Ce avea să le spună atât de important ca să-i adune pe toţi?


Sus In jos
Matsuri
Kaigai
Kaigai
Matsuri

Ryo : 0
Likes : 35

Vreau din nou acasă... Empty
MesajSubiect: Re: Vreau din nou acasă...   Vreau din nou acasă... Icon_minitimeMier Ian 21 2015, 17:55

Ok. Pana aici mi se pare ok. Ce nu imi place este titlul. Pe mine personal nu m-a impresionat. Este un titlu aparent banal. Puteai alege altceva. Oricum, te rog renunta la scrisul acesta. Imi deranjeaza ochii. Am vazut doua-trei greseli, nimic important. Continutul imi place si astept cu nerabdare urmatoarea parte. Ti-am spus, incearca alt text. ^^
Sus In jos
Ina
Kaigai
Kaigai
Ina

Ryo : 0
Likes : 23

Vreau din nou acasă... Empty
MesajSubiect: Re: Vreau din nou acasă...   Vreau din nou acasă... Icon_minitimeSam Ian 31 2015, 14:27

A trebuit sa citesc de doua ori ca sa leg personajele si numele rolling on the floor Sunt multe pentru mine, fix de la inceput. Imi place, descrierea e frumoasa si bine organizata. Poti lucra putin la descrierea personajelor, sa le dai contur si culoare. Pentru inceput, tot ce ai zis acolo, e bun. Marimea e acceptabila, nici prea scurt, dar nici foarte lung.
Nu am ce reprosa. Astept urmatorul capitol! Sper sa il citesc curand! ^^
Sus In jos
Nekirus
Kaigai
Kaigai
Nekirus

Ryo : 3
Likes : 20

Vreau din nou acasă... Empty
MesajSubiect: Re: Vreau din nou acasă...   Vreau din nou acasă... Icon_minitimeSam Feb 14 2015, 15:41

E foarte foarte ciudată combinația pe care ai ales-o tu. Yu Yu Hakusho și KHR după părerea mea nu se împacă bine deloc, diferențele de abilități și putere fiind destul de evidente. Mă rog! E alegerea ta, sunt curios ce o să iasă, că până acum nu ai introdus decât personaje din Yu Yu Hakusho. Alte reproșuri, capitolul nu mi-a spus nimic. Nu m-a impresionat. E fost doar o prezentare scurtă a personajelor, nu s-a petrecut absolut nimic, doar au urcat treptele până la dojo-ul lui Genkai, lucru ce-l făcuseră și-n anime de 100 de ori. Trebuie mai multă acțiune, să se petreacă ceva, să-mi gâdili mie ochii și mintea când citesc și să vreau mai mult. Singurul motiv pentru care sunt curios să citesc mai departe e că am văzut cele două anime-uri și aș vrea să văd cum faci tocăniță din ele. (adică le combini) Încearcă să bagi mai multă neconcordanță narativă data viitoare, mai multă acțiune și ceva spuspans. Nu e rău, da nici foarte bine. Pur și simplu nu-mi trezește acest prim capitol absolut deloc interesaul pentru viitor. A da! Ai grijă, când te legi la cap un cu fic ca acesta, cu personaje deja existente trebuie să fii atentă la cum gestionezi acțiunea. Trebuie să menții felul de a vorbi, lupta, comporta al personajelor la fel ca în poveștile originale. Mare grijă!
În rest mici greșeli de scriere. (Asta o zic la toți)
Sper că nu te-am supărat ori descurajat. Ține cont de sfaturi și mai postează. Hola!
Sus In jos
Hashirama
Kaigai
Kaigai
Hashirama

Ryo : 0
Likes : 17

Vreau din nou acasă... Empty
MesajSubiect: Re: Vreau din nou acasă...   Vreau din nou acasă... Icon_minitimeLun Iun 29 2015, 02:15

T/C
Acest Fic a fost inactiv mai mult de 3 luni , incalcand regula 2 din regulamentul de la FanFiction
2. Ficurile inactive de peste 3 luni se vor muta la Ficuri Blocate. Pentru a-l redeschide trebuie să dați PM unui moderator sau admin, cu numele fic-ului și link-ul spre acesta. a scris:
Sus In jos
Continut sponsorizat
Vreau din nou acasă... Empty
MesajSubiect: Re: Vreau din nou acasă...   Vreau din nou acasă... Icon_minitime

Sus In jos
 
Vreau din nou acasă...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Fan Zone :: Fan Fiction :: Fic-uri Blocate-
Mergi direct la: