Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 Informaţii avansare

In jos 
AutorMesaj
Ina
Kaigai
Kaigai
Ina

Ryo : 0
Likes : 23

Informaţii avansare Empty
MesajSubiect: Informaţii avansare   Informaţii avansare Icon_minitimeJoi Aug 13 2015, 23:12

- INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC –
 
După cum bine ştiţi, cei trei vrăjitori pot să vă ofere abilităţi uimitoare, cu care se poate câştiga în luptă prin folosirea magiei. Ei bine, magia nu foloseşte forţa vitală, dar are nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a se refolosi. De aceea am făcut o listă cu abilităţile date de cei trei vrăjitori: Psero, Argerh şi Calipso:
 
Psero:
 
-Citirea gândurilor este o putere ce te poate ajuta în orice situaţie, indiferent dacă e o bătălie sau o simplă întâlnire cu o persoană. Raza de acţiune a acestei tehnici este de trei metri. Dacă persoana în cauză este la o distanţă mai mare decât cea indicată, puterea nu are folos. Poate să fie folosită la un singur post, iar această putere este reactivată după trei posturi.
-Agilitatea unui vampir poate să fie folosită la luptele corp la corp, sau de distanţă medie. Evitând simplu atacurile ce ţin de arme, automat viteza de acţionare creşte şi ea. Este de specificat că poate să fie folosită această tehnică în păduri, dacă bătălia se desfăşoară acolo. Această tehnică poate să fie folosită timp de patru posturi, iar ca să fie refolosită este nevoie de alte două.
-Oprirea timpului  este o tehnică ce nu durează mult, dar care ajută în multe privinţe. În timpul unei bătălii este necesar ca această tehnică să nu prindă persoana-n cauză chiar în mijlocul câmpului de război. Poţi să opreşti timpul doar pentru un singur post, dar ca să se reîncarce e nevoie de alte trei.
PS: Este de menţionat momentul când este activată puterea şi cel în care este dezactivată.
-Frumuseţea demonică este doar ceva ce te ajută să cucereşti pentru propriul interes şi pentru deliciile trupeşti. Desigur, dacă şti ce trebuie să faci şi cum, poate să fie folosită ca pe o armă. Nu are timp limită.
-Nemurirea. Folosită doar în bătălie, doar pentru a te menţine în viaţă indiferent câtă energie vitală ai sau cât sânge ai pierdut. Dar odată cu această putere vine şi riscul. Precum cel ce-ţi dăruieşte puterea, ajungi să fii sclavul nopţii, şi, automat, să ai slăbiciunile unuia.
 
Argerh:


-Acest vrăjitor îţi poate da orice vrajă doreşti, dar nu sunt chiar ceea ce doreşti mereu. Poate să fie în interiorul globului o vrajă pentru teleportare, sau cum să găteşti pui. Poţi să primeşti secretul planetei, sau poţi pur şi simplu să primeşti o vrajă prin care te faci broască. Orice e posibil să găseşti. Evident, să nu fim mârlani să găsim ceva splendid, totuşi.
PS: Aceste vrăji nu au timp de reîncărcare.
 
Calipso:
 
-Deformarea pământului ajută la ascunzători, ajută la creea de noi locuri, de arme alcătuite din sol sau chiar la ridicarea unui zid de protecţie. Folositor în război, sau în orice tip de luptă, această tehnică e folosită ca scut de protecţie. Folosită  trei posturi, timpul său de reîncărcare durează cinci posturi.
-Accelerarea morţii poate să fie folosită atât pe plan de luptă cât şi pe plan de vânătoare. Această tehnică este folosită rare ori, doar când este cazul. Timpul său de acţiune nu există, poate să fie folosită pe o singură persoană la interval de zece posturi.
-Controlul minţii este o abilitate ce rar este folosită, din cauză că doar în război a fost permisă. Deşi este ilegal să o practici pe oamenii din jur, o poţi face doar dacă-i priveşti în ochi, aşa fiind capabil să o utilizezi doar pe o singura persoană. Contactul vizual menţine informaţiile ce trebuie transmise, iar după ce acest contact este rupt, acea persoană recepţionează sarcinile. Nu are timp limită, poate să fie folosită oricât acel individ ce o foloseşte este pe o rază de cinci metri faţă de persoana ce o controlează.
-Schimbarea vremii poate să fie favorabilă atâta timp cât ai un anumit element pe care-l controlezi. Dacă o luptă se desfăşoară în condiţii de caniculă, o poţi schimba foarte simplu, dar tu fiind în vanataj. Această tehnică depinde de loc, dar şi de modul în care persoana luptă. Este folosita o singură dată pe topic.
-Invocarea este o putere mare, ce este folosită doar în lupta pe viaţă şi pe moarte. Odată ce sufletul inamicului este devorat, corpul lui se descompune pe moment, rămânând praf. Cu cât mănâncă mai multe suflete, cu atât puterea posesorului creşte. Acest şarpe poate să fie invocat de trei ori pe topic şi poate să devoreze până la trei sufletele odată.
Sus In jos
 
Informaţii avansare
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Universul RPG :: Informaţii :: Informaţii-
Mergi direct la: