Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 Akatsuki │ Zori de Zi ♱

In jos 
AutorMesaj
XanoTHEr.
Genin Kiri
Genin Kiri
XanoTHEr.

Ryo : 578
Likes : 34

Akatsuki │ Zori de Zi ♱ Empty
MesajSubiect: Akatsuki │ Zori de Zi ♱   Akatsuki │ Zori de Zi ♱ Icon_minitimeSam Feb 25 2017, 07:16


Akatsuki │ Zori de Zi ♱ K6YVdSp


Akatsuki 暁 (Zori de Zi sau Răsărit ) este o organizație criminală compusă din ninja de nivel înalt care și-au trădat satele de origine. Membrii Akatsuki sunt caracterizați de pelerinele lor lungi, închise cu norișori roșii, cu un contur alb. Fiecare posedă un inel unic, care se pare că simbolizează rangul său din organizație

Semnificațiile celor 10 inele:
În timpul lui Nagato, fiecare membru primește unul dintre cele zece inele pentru a-l purta pe un deget anume. În afară de a însemna apartenența membrilor la organizație, inelele par să aibă un anumit rol în sigilarea bestiilor cu cozi. Inelele sunt importante și nu pot fi înlocuite: când Orochimaru dezertează, el ia și inelul cu el și, din acest motiv, el nu este niciodată înlocuit în mod oficial; [10] când Deidara își pierde brațul cu tot cu inel, el este mai interesat să găsească inelul decât brațul; Zetsu și Tobi îi caută inelul lui Sasori după moartea lui pentru ca Tobi să-l poată înlocui. În ciuda acestor lucruri, semnificația exactă a inelelor nu este niciodată explicată. Degetul mare, mâna dreaptă: „zero” (零, rei), purtat de Pain. Culoare: purpuriu spre gri.
Degetul arătător, mâna dreaptă: „albastru”, „verde” (青, ao, shō), purtat de Deidara. Culoarea: turcoaz.
Degetul mijlociu, mâna dreaptă: „alb” (白, bya), purtat de Konan. Culoare: alb.
Degetul inelar, mâna dreaptă: „roșu-aprins”, „stacojiu” (朱, shu), purtat de Itachi Uchiha. Culoare: roșu.
Degetul mic, mâna dreaptă: „semnul mistrețului” (亥, gai), purtat de Zetsu. Culoare: verde.
Degetul mic, mâna stângă: „cer”, „vid” (空, kū), purtat de Orochimaru. Culoare: albastru deschis.
Degetul inelar, mâna stângă: „sud” (南, nan), purtat de Kisame Hoshigaki. Culoare: galben.
Degetul mijlociu, mâna stângă: „nord” (北, hoku), purtat de Kakuzu. Culoare: verde închis.
Degetul arătător, mâna stângă: „trei” (三, san), purtat de Hidan. Culoare: portocaliu.Degetul mare, mâna stângă: „nestemată”, „minge” sau regele nergu din shogi (玉, gyoku), purtat de Sasori și mai târziu de Tobi. Culoare: mov.NagatoNagato (長門, Nagato) a fost un membru al Akatsuki din Amegakure. După ce a rămas orfan datorită războiului, Nagato a ajutat la înființarea Akatuski cu intenția de a promova un sfârșit pașnic al războiului. După ce prietenul și conducătorul său, Yahiko, moare deoarece încerca să facă pace, Nagato încetează să mai creadă că pacea este o soluție posibilă. 
Și-a creat un alias, Pain, și a preluat comanda Akatsuki, schimbând modul în care lucra organizația într-unul care va semăna disperare pentru a forța lumea să-și schimbe comportamentul violent. Între timp Tobi(Obito Uchiha) trăgea sforile din umbră, astfel încât  a reușit să manipuleze organizația după bunul său plac.DeidaraDeidara (デイダラ, Deidara) a fost un ninja dispărut de rang S din Iwagakure. În timpul pe care l-a petrecut în sat, el a făcut parte din Divizia de Explozii. După ce a părăsit Iwa, s-a alăturat organizației Akatsuki și era unul dintre cei mai tineri membrii. Acolo, Sasori i-a fost partener până la moarte, după care a fost înlocuit de Tobi.  KonanKonanKonan (小南, Konan) era o kunoichi din Amegakure și un membru al Akatsuki. Partenerul ei era Nagato și era singura din organizație care îl striga după numele său adevărat. După moartea lui Nagato, Konan a părăsit organizația și a devenit liderul satului său natal.


Uchiha Itachi


Itachi Uchiha  (うちはイタチ, Uchiha Itachi) a fost un shinobi foarte talentat al clanului Uchiha din Konohagakure. A devenit un criminal internațional după ce și-a omorât întregul clan cu excepția fratelui său mai mic, Sasuke Uchiha. A devenit membru al organizației Akatsuki și a avut nenumărate conflicte cu shinobi din Konoha, inclusiv cu fratele său care dorea să-și răzbune familia. După ce a murit în urma unei lupte cu Sasuke, adevăratele sale acțiuni s-au dezvăluit a fi mai complicate decât au părut; el doar a dorit să-și protejeze fratele și satul, rămânând un shinobi loial până la sfârșit.Zetsu albZetsu Alb (白 ゼ ツ, Shiro-Zetsu) a fost jumătate din membrul Akatsuki, Zetsu (ゼ ツ, Zetsu), cealaltă fiind Zetsu Negru. El a fost unul dintre primele victime ale tehnicii Tsukuyomi Infinit, iar în cele din urmă a fost scos din Statuia Demonică de Zetsu Negru și infuzat cu ADN-ul lui Hashirama Senju de către Madara Uchiha.OrochimaruOrochimaru (大蛇丸, Orochimaru) este unul dintre legendarii Sannin din Konohagakure. Dorind să învețe toate tehnicile care există, Orochimaru a părăsit Konoha deoarece a fost persecutat datorită visului său și pentru mulți ani a încercat să-și distrugă satul natal pentru a se răzbuna și a demonstra ce a învățat. 
După câteva morți aparente, Orochimaru realizează că abordarea sa este greșită datorită lui Kabuto Yakushi, așa că începe să monitorizeze alegerile și deciziile fostului său ucenic, Sasuke Uchiha. Kisame
Kisame Hoshigaki (干柿鬼鮫, Hoshigaki Kisame) cunoscut și ca Monstrul din Kirigakure (霧隠れの怪人, ''Kirigakure no Kaijin''), era un ninja dispărut de rang S și a făcut parte cândva din Cei 7 Spadasini ai Ceții. Când s-a alăturat Akatsuki, l-a avut ca partener pe Itachi Uchiha.KakuzuKakuzu (角都, Kakuzu) era un ninja dispărut de rang S din Takigakure și un membru al Akatsuki unde l-a avut drept partener pe Hidan. Kisame îi numea pe cei doi Combo-ul Zombi (ゾンビコンビ, Zonbi Konbi).[3] În organizație, Kakuzu avea funcția de trezorier.HidanHidan (飛段, Hidan) este un ninja dispărut de rang S care a părăsit Yugakure și s-a alăturat Akatsuki. Era și al doilea cel mai nou membru al organizației atunci când s-a alăturat Tobi. Acolo l-a avut partener pe Kakuzu, în ciuda antipatiei dintre cei doi. Kisame îi numea pe cei doi Combo-ul Zombi (ゾンビコンビ, Zonbi Konbi). SasoriSasori (サソリ, Sasori), cunoscut și sub numele Sasori al Nisipului Roșu (赤砂のサソリ, Akasuna no Sasori), era un ninja dispărut de rang S din Brigada de Marionete din Sunagakure și un membru al Akatsuki, unde l-a avut drept partener pe Orochimaru și mai apoi, pe Deidara.Tobi(Uchiha Obito)Obito Uchiha (うちはオビト, Uchiha Obito) era un membru al Clanului Uchiha din Konohagakure. S-a crezut că a murit în timpul celui de-Al Treilea Război Shinobi, singura sa moștenire lăsată în urmă fiind Sharinganul pe care i l-a dăruit colegului său de echipă, Kakashi Hatake. De fapt, Obito a fost salvat și antrenat de către Madara Uchiha. Războiul l-a traumatizat, făcându-l să își dorească să creeze o lume nouă. Folosind numele Tobi (トビ, Tobi) și Madara Uchiha, Obito a manipulat Akatsuki din umbră pentru a-și atinge scopul, eventual pornind cel Al Patrulea Război Shinobi. Spre sfârșitul războiului s-a răzgândit și s-a sacrificat pentru a salva lumea pe care voia să o schimbe.Vestimentația AkatsukiMembrii Akatsuki din timpul lui Nagato poartă pelerine lungi și închise la culoare cu nori roșii, interiorul este roșu și au gulere înalte. Tobi și membrii Taka poartă mantale asemănătoare. Norii roșii reprezintă baia de sânge prin care a trecut Amegakure în timpul războaielor și erau considerați un simbol al justiției de către membrii originali. [8] Pelerinele sunt foarte distinctive, cei care le poartă putând fi recunoscuți de la distanțe mari. Deși robele sunt trăsături standard în timpul conducerii lui Nagato (Konan continuând să le poarte chiar și după ce părăsește Akatsuki), ele nu mai sunt folosite în timpul lui Obito: Kisame încetează să le mai poarte după ce își înscenează moartea, Obito nu și-o înlocuiește după ce Konan i-o distruge și Zetsu încetează să le mai poarte după ce cele două părți ale sale încep să lucreze separat.
Un alt trend început în timpul lui Nagato este ca membrii organizației să taie simbolul satelor sale de pe bandanele lor pentru a simboliza legăturile încetate dintre ei și satele lor, deși, unii dintre ei nu le mai poartă deloc. Toți membrii au unghiile vopsite cu ojă neagră (culorile variază în anime). Când călătoresc, membrii poartă uneori niște pălării conice cu franjuri decorativi și ciucuri care le atârnă în față, cel mai probabil pentru a nu fi observați de cei din jur. 
Sus In jos
 
Akatsuki │ Zori de Zi ♱
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Lumea Mea Naruto :: Sate :: Organizația Akatsuki-
Mergi direct la: