Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 Bucăţi

In jos 
AutorMesaj
Ina
Kaigai
Kaigai
Ina

Ryo : 0
Likes : 23

Bucăţi Empty
MesajSubiect: Bucăţi   Bucăţi Icon_minitimeDum Apr 30 2017, 19:35

~Fragmente fără legătură unul cu altul, încercări de descrieri sau pur şi simplu dorinţa de a scrie ceva, orice~

I:

            Soarele bătea spre amiază, lăsând umbre stinghere peste pământ, încălzind cu greu sufletele îngheţate de spaimă ce îşi căutau pacea în rugăciuni şi rugăminţi deşarte. Holurile, împânzite de corpuri fără viaţă, erau pictate cu sângele acestora, geamurile reflectând adevărul zilei de început, ziua în care spiritele au început să bântuie măruntaiele clădirii în căutare de răzbunare.
            Uşa dublă de la intrare avea mânerele blocate cu o ţeavă ruginită, închizând poarta spre libertate. Scările începeau chiar de lângă, balustrada fiind îndoită, părţi din aceasta găsindu-se pe jos, printre maldarele de cadavre. Uşile de la sălile de clasă erau deschise larg, unele fiind scoase din balamale. Birourile erau răsturnate, scaunele fiind dezmembrate aievea pe podeaua de lemn. În spatele clasei, în colţul opus geamului mare ce se întindea pe întreg peretele exterior, un trup firav tremura în spasme, ochii-i de un verde intens cercetând cu groază sporită intrarea, aşteptându-se  ca din moment în moment să intre cineva, sau ceva.
            Îşi luă inima în dinţi şi îşi plimbă privirea peste restul încăperii, buzele oprindu-se câteva momente din tremurat ca să înghită în sec. Nimeni nu mai mişcase de ore bune, poate muriseră cu toţii, sau poate doar leşinaseră, nu avea de unde să ştie. Ce era cert era că el trăia, respira, putea să simtă durerea din picior cum pulsează excentric, la fel ca sângele prin vene, cu repezeală sporită, făcându-i inima să o ia la goană chiar şi la cel mai mic foşnet auzit. Un geam era deschis. Vântul avea să se înteţească peste puţin timp, iar asta însemna pentru el următoare ore de groază, ore în care avea să se cufunde în miezul cald al nopţii, respirând pura moarte ce avea să îi dea târcoale, ce avea să-i spulbere mintea sub greutatea vinovăţiei şi a aşteptării. Avea să petreacă ore în care mirosul de sânge să-i devină familiar, amintirile cu cei ce îi creduse prieteni să se scufunde în mlaştina imaginaţiei.
            Îşi încordă un muşchi, simţind cum tot trupul i se zguduie, strângând din dinţi pentru a nu ţipa sau scoate vreun sunet ce ar fi putut să îi dea de gol ascunzătoarea. Nu mai mâncase de când plecase de acasă în dimineaţa anterioară, iar stomacul lui cerşise îndurare, asta până când se lăsă păgubaş, lăsând un mare gol să-l umple, alături de lacrimile ce i se uscaseră pe obraji şi gât. Buzele de un roz pal erau crăpate, cea de jos oprindu-se din sângerat de minute bune. De fiecare dată când simţea nevoia să ţipe sau se mişca fără să realizeze, îşi muşca buze de jos, menţinând liniştea şi forţându-se să îşi canalizeze durerea şi atenţia spre acel punct.
Sus In jos
Ina
Kaigai
Kaigai
Ina

Ryo : 0
Likes : 23

Bucăţi Empty
MesajSubiect: Re: Bucăţi   Bucăţi Icon_minitimeJoi Mai 04 2017, 23:09

„Înarmată cu eleganţă şi seriozitate, purtând masca unui zâmbet dulce şi ispititor, frumoasa şatenă deschide uşa ce scoate un scârţâit iritant, păşind în interiorul clădirii. Tocurile negre fac ecou pe coridor, anunţând, parcă, venirea ei. Pereţii din jur erau simpli, iar în capătul coridorului îşi făcu apariţia un rând de scări luminate de becuri implantate-n pereţi, la fiecare treaptă. Ochii ei asemenea jadului nu analizau locul, pereţii, scările din lemn, erau pironiţi în faţă, iar chipul ei palid îi scotea în evidenţă uşoara roşeaţă din obraji. Păşi pe prima scară şi ochii ei alunecară pe trupu-i îmbrăcat în rochia neagră cumpărată zilele trecute pentru acest eveniment. Ce o atrăgea la acea vestimentaţie era decupajul, ce-i lăsa o mare parte din spate la vedere. Aceasta-i trecea puţin de genunchi, dar îi oferea un aspect elegant, rafinat. Nici nu se obosise să-şi aranjeze părul cum trebuie, doar şi-l lăsase pe umărul drept, dând dovada şi de libertinism în alegerile ei. Cu precizie şi calmitate, aceasta urcă restul scărilor, iar când trebuia să cotească la dreapta, îşi auzi numele strigat din spate de o voce caldă, primitoare... cunoscută. Îşi rezemă palma de perete şi, fără să se întoarcă, rosti...”
Sus In jos
XanoTHEr.
Genin Kiri
Genin Kiri
XanoTHEr.

Ryo : 578
Likes : 34

Bucăţi Empty
MesajSubiect: Re: Bucăţi   Bucăţi Icon_minitimeVin Mai 05 2017, 12:04

Un nou concept, văd. Îmi place tare mult ceea ce am citit. Primul text fiind sumbru, macabru, sadic, iar cel de-al doilea inspirând eleganță, suspans.
Am observat ( nu aș fi avut cum să nu o fac ) că personajele posedă ochii verzi.


Am citit cu plăcere.
Sus In jos
Continut sponsorizat
Bucăţi Empty
MesajSubiect: Re: Bucăţi   Bucăţi Icon_minitime

Sus In jos
 
Bucăţi
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Fan Zone :: Fan Fiction :: Fic-uri in Desfasurare-
Mergi direct la: