Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki

In jos 
AutorMesaj
Kaguya
Hokage
Hokage
Kaguya

Ryo : 740
Likes : 9

E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki Empty
MesajSubiect: E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki   E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki Icon_minitimeJoi Mar 08 2018, 15:56

Nume: Hagoromo Ōtsutsuki

Rang: E

Membri: XanoTHEr.

Durata: 08.03.2018 / 10.03.2018 11:00 AM

Descriere: XanoTHEr. ai primit misiunea de a ne aduce câteva informații despre Hagoromo Ōtsutsuki, plus două poze cu el.

Recompensa: 10 ryo

Esec: -15 ryo


Kaishi!!!


E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki E577f72bfeb8757d209ac716377dac2b
Sus In jos
XanoTHEr.
Genin Kiri
Genin Kiri
XanoTHEr.

Ryo : 578
Likes : 34

E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki Empty
MesajSubiect: Re: E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki   E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki Icon_minitimeJoi Mar 08 2018, 17:41

E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki Latest?cb=20160109010149


Hagoromo Ōtsutsuki, cunoscut în întreaga lume sub numele de Eremitul celor Șase Căi, era o personalitate legendară care a fondat Ninshū, ce a stat la baza lumii ninja. El este fiul Prințesei Kaguya Ōtsutsuki‎‎ și, împreună cu fratele lui, au moștenit chakra mamei lor. Amândoi au reușit să-și înfrângă mama după ce s-a transformat în Zece-Cozi și au sigilat bestia în Hagoromo, acesta devenind primul jinchuriki.
Alături de Hamura, Hagoromo, fratele mai mare, sa născut ca unul dintre cei doi copii ai lui Kaguya Ōtsutsuki, o prințesă care a mâncat Fructul de Chakra interzis al Copacului Divin care a apărut odată un mileniu într-un efort de a dobândi abilități divine, ea l-a folosit pentru a pune capăt războaielor constante în timpul acelei ere. Ca urmare, Hagoromo sa născut cu capacitatea de a manipula același tip de chakră puternică ca și mama sa. Enervata de faptul că chakra ei a ajuns în alte persoane, Kaguya a fuzionat Copacul Divin în Zece Cozi, care a încercat să-și revendice chakra. Cele zece cozi a facut distrugeri pe tot teritoriul, până când Hagoromo și fratele său mai mic au reușit să învingă fiara, iar Hagoromo devenind jinchūriki, făcându-l să fie venerat ca un zeu pentru victoria sa. Cercetând tehnicii mamei sale, Hagoromo a reușit să elibereze lumea de Tsukuyomi ei infinit. Mai târziu, cu cunoștințele sale despre chakră, Hagoromo a călătorit în toată țara, dând chakra fiecăruia persoane din lume și răspândindu-și idealurile și religia, ninshū, care în cele din urmă a devenit abilitatea cunoscută sub numele de ninjutsu. Fapta sa măreață și dorința de a aduce pacea în lumea l-au făcut cunoscut ca Mântuitorul acestei lumi (この世の救世主, Kono Yo no Kyūseishu). Dorința finală a lui Hagoromo a fost stabilirea păcii în întreaga lume, dar acesta a fost un obiectiv care nu ar putea fi realizat niciodată într-o singură viață. Știind acest lucru, a ales să-și încredințeze visul și moștenirea celor doi fii ai săi și a început să-i învețe ninshū. Fiul mai în vârstă, Indra Ōtsutsuki, a fost recunoscut de Hagoromo drept o adevărată minune, care a început repede să se bucure de el însuși devenind foarte izolat. Fiul mai tânăr, Asura Ōtsutsuki, s-a dovedit a fi exact opusul, fără a-și manifesta abilități speciale sau talent natural, dar și-a împins limitele, devenind mai puternic și mai matur, din cauza dorinței sale și a devenit prieten cu alții de-a lungul drumului. Hagoromo a recunoscut calea aleasă de Asura, fiind de acord că dragostea și cooperarea erau cheile adevărate ale păcii. Inspirat de fiul său mai tânăr, Hagoromo a separat chakra lui Zece Cozi în corpul său și a folosit tehnica Crearea tuturor lucrurilor pentru al împărți în nouă corpuri separate, creând bestiile cu cozi și dându-le fiecărui un nume. Ca rezultat al scoaterii lor dintr-o dată, Hagoromo a rămas slăbit și incapabil timp de câteva luni, deși forța puternică de viață a lui Noua Cozi la ținut în viață. La un moment dat după crearea lor, le-a fost spus că toate erau încă legate unul de celălalt, în ciuda faptului că erau entități separate. Hagoromo le-a spus, de asemenea, că vor deveni în cele din urmă una, dar nu așa cum au fost inițial, și că va apărea la acel moment pentru a le arăta ce este adevărata putere.

E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki Hagoromo_otsutsuki_render_by_xuzumaki-d7csgp1
Sus In jos
Kaguya
Hokage
Hokage
Kaguya

Ryo : 740
Likes : 9

E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki Empty
MesajSubiect: Re: E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki   E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki Icon_minitimeSam Mar 10 2018, 14:13

Misiune Completă!


E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki E577f72bfeb8757d209ac716377dac2b
Sus In jos
Continut sponsorizat
E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki Empty
MesajSubiect: Re: E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki   E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki Icon_minitime

Sus In jos
 
E - XanoTHEr.: Hagoromo Ōtsutsuki
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Lumea Mea Naruto :: Misiuni :: Misiuni rank E complete-
Mergi direct la: