Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 O noua viata

In jos 
AutorMesaj
Aszz
Kaigai
Kaigai
Aszz

Ryo : 0
Likes : 0

O noua viata Empty
MesajSubiect: O noua viata    O noua viata Icon_minitimeJoi Aug 22 2013, 22:36

Momentan am să postez doar o schița . Nu m-am gândit încă la toate detaliile , din această cauza sper să  va placă doar ce am scris pe moment .  
 Eric este personajul principal . Un băiat bine făcut de 17 ani ,  blond , cu ochii căprui . Este un lider bun și prietenos . 

 
Eric era la școală , singurul loc unde credea că nimic nu s-ar putea schimbă .  Acesta s-a înșelat amarnic , fiind ales de un Vânător , viață lui s-a schimbat drastic . 


 Atât pot să scriu . Mâine am să postez primul capitol .
Sus In jos
Katoka-chan
Kaigai
Kaigai
Katoka-chan

Ryo : 0
Likes : 39

O noua viata Empty
MesajSubiect: Re: O noua viata    O noua viata Icon_minitimeVin Aug 23 2013, 00:23

astept sa citesc fic'ul :Ddin cate am citit, pare destul de interesant asa ca vreau sa-l citesc, sa vad cat de bun este LoL


It’s been a long day without you my friend
And I’ll tell you all about it when I see you again
We’ve come a long way from where we began
Oh, I’ll tell you all about it when I see you again
 When I see you again.               
Sus In jos
Aszz
Kaigai
Kaigai
Aszz

Ryo : 0
Likes : 0

O noua viata Empty
MesajSubiect: Re: O noua viata    O noua viata Icon_minitimeVin Aug 23 2013, 11:47

Tadam ! Primul capitol . Inainte de a incepe va voi explica ceva :
* Cand personajul vorbeste in mintea lui 
~ Cand eu vorbesc  fericit .


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                          Primul capitol 

 * Doamne * mi-am spus în minte . * De ce eu ? De ce ? * . Cred că am să vă povestesc ce s-a întâmplat în această dimineață , la școală , singurul loc unde credeam că nu s-ar putea schimba ceva . 
 M-am trezit mai devreme astăzi fiindcă trebuia să pregătesc niște hârtii pentru școală . Am terminat treaba și m-am dus spre școală . Ajuns acolo , m-am dus la prietenul meu Avin .   
 Prima oră era engleza , ora mea preferată . Dup ce oră s-a terminat m-am dus la dulapul în care aveam cărțile și celelalte lucruri . Din nefericire , l-am văzut , era un Vânător . Mi-am spus în gând  
 * Nu ! Nu se poate ! A pus ochii pe mine . * Acesta a venit în viteză la mine , mi-a pus degetul pe frunte și a dispărut . 
 M-am grăbit către baie . Aveam semiluna pe frunte . De acum mă transformam în vampir . ~ Da , fic-ul este cu vampiri fericit) , sper să nu afecteze povestea . ~ Avea culoarea safirului , debea se vedea , dar știam că este acolo .  
 Avin a văzut tot ce se întâmplase . Mi-a spus să mă duc rapid acasă și să le spun părinților , însă știam că ei m-ar fi închis în casă și m-ar fi dus la exorcist fiindcă tatăl meu vitreg  era preot catolic . Nu îi suportam deloc , mamă s-a schimbat după ce s-a căsătorit cu el . Așa mi-a trecut prin cap să mă duc la bunica , locul unde știam că voi fi insiguranta . Bunica mea era o bătrânică drăguță și liniștită , dar deasemenea o urmașă a clanului Chorke .  
 M-am urcat în mașină mea și am pornit spre casă ei . Fruntea mă ustura îngrozitor și deasemenea capul parcă era pe cale să explodeze . Pe cărarea din față casei bunicii mele , mirosul de levănțica mă învigora și liniștea . Am intrat în casă la bunica și am văzut-o că mă aștepta . Această mi-a spus :  
 -Văd că visul meu s-a adeverit . Chiar ai fost Însemnat .  
 -Ce mă fac acum bunica ?  Nu mă pot duce acasă , mă vor închide și cinestiece îmi vor mai face .  
 -Stai liniștit , nu se va întâmplă nimic , te voi duce în singurul loc în care poți fi insiguranta , acum că ești vampir indevenire . Dar chiar acum nu pot , trebuie să fac un ritual Chorke .  
 Așa că m-am dus în grădina din curtea ei . Avea o plantație de levănțica uriașa , mirosul ajungea până în față curții .  Dintr-o data capul a început să mă doară îngrozitor , ziceam că am să mor . Am căzut la pământ .
Sus In jos
Katoka-chan
Kaigai
Kaigai
Katoka-chan

Ryo : 0
Likes : 39

O noua viata Empty
MesajSubiect: Re: O noua viata    O noua viata Icon_minitimeMier Aug 28 2013, 15:53

Vezi ca te-ai repetat de doua ori scoala si iar scoala, mie personal nu mi-a sunat frumos, acolo. Vezi ca grabesti actiunea, incearca sa povestesti mai mult, asa v-a iesi mai bine. Nu pot spune ca si eu sunt experta la scris fic'uri fericit)


It’s been a long day without you my friend
And I’ll tell you all about it when I see you again
We’ve come a long way from where we began
Oh, I’ll tell you all about it when I see you again
 When I see you again.               
Sus In jos
Quinzel
A-K Kiri
A-K Kiri
Quinzel

Ryo : 1
Likes : 20

O noua viata Empty
MesajSubiect: Re: O noua viata    O noua viata Icon_minitimeVin Sept 06 2013, 21:31

Bună! Ți-am  citit ficul și am decis să îmi dau cu părerea în legătură cu el. Sper să nu mi-o iei în nume de rău. Îți dau doar niște sfaturi.

Ideea ficului tău mi se pare interesantă, chiar dacă tema cu vampiri a am mai întâlnit-o de mai multe ori, i-ai adus ceva aparte și sunt sigură că o vei personaliza și mai departe.
Descrierea. Descrierea este aproape inexistentă. Există două tipuri de descriere, descrierea sentimentală și descrierea ambianței. Descrierea sentimentală este foarte importantă, deoarece ajută cititorul să își da seama de sentimentele pe care le are personajul principal și ceea prin ce a trăit el. Descrierea ambianței este importantă pentru ca cititorul să știe când, cum și unde se desfășoară acțiunea. 
Acțiunea este foarte grăbită. De la școală sari la vânători, apoi la casa bunicii, iar apoi la amețeală. Nu te grăbi, descrie mai amplu, fă capitolele mai lungi. 
Estetica nu mă încântă. Apreciez faptul că folosești diacritice, dar dacă le folosești folosește-le peste tot. Înainte de semnele de punctuație nu se lasă spațiu. Spațiul se lasă doar după un semn de punctuație, în niciun caz înaintea acestora. Într-un fic, pe cât posibil nu folosi paranteze, în care să ne explici despre conținutul ficului. Poți face asta la începutul sau sfârșitul capitolului. Nu folosi emoticoane într-un fic, deoarece îi strică estetica. 
Greșeli de tastare sau de exprimare ai, dar se pot rezolva cu un edit.

Sper să nu îmi porți pică pentru acest comentariu. A fost părerea mea personală.
Sus In jos
Vizitator
VizitatorO noua viata Empty
MesajSubiect: Re: O noua viata    O noua viata Icon_minitimeSam Sept 07 2013, 20:42

Bună. Te voi critica şi eu ''puţin''.

@Aszz a scris:
                                  Primul capitol (De obicei capitolele primesc un nume. Nu este obligatoriu, dar numele are rostul lui)

 * Doamne * mi-am spus în minte . * De ce eu ? De ce ? * . Cred că am să vă povestesc ce s-a întâmplat în această dimineață , la școală , singurul loc unde credeam că nu s-ar putea schimba ceva . 
 M-am trezit mai devreme astăzi (virgulă) fiindcă trebuia să pregătesc niște hârtii pentru școală . Am terminat treaba și m-am dus spre școală . Ajuns acolo , (Aici puteai adăuga un ''şi'' în loc de virgulă) m-am dus la prietenul meu Avin .   
 Prima oră era engleza , ora mea preferată . Dup (După) ce oră s-a terminat m-am dus la dulapul în care aveam cărțile și celelalte lucruri . Din nefericire , l-am văzut , era un Vânător . Mi-am spus în gând ( : , după care puteai pune în ghilimele gândurile respectivului)
 * Nu ! Nu se poate ! A pus ochii pe mine . * Acesta a venit în viteză la mine , mi-a pus degetul pe frunte și a dispărut . 
 M-am grăbit către baie . Aveam semiluna pe frunte . De acum mă transformam în vampir . ~ Da , fic-ul este cu vampiri ) , sper să nu afecteze povestea . ~ Avea culoarea safirului , debea (de-abia) se vedea , dar știam că este acolo .  
 Avin a văzut tot ce se întâmplase . Mi-a spus să mă duc rapid acasă și să le spun părinților , însă știam că ei m-ar fi închis în casă și m-ar fi dus la exorcist fiindcă tatăl meu vitreg  era preot catolic . Nu îi suportam deloc , mamă (mama) s-a schimbat după ce s-a căsătorit cu el . Așa mi-a trecut prin cap să mă duc la bunica , locul unde știam că voi fi insiguranta . Bunica mea era o bătrânică drăguță și liniștită , dar deasemenea o urmașă a clanului Chorke .  
 M-am urcat în mașină (maşina) mea și am pornit spre casă (casa) ei . Fruntea mă ustura îngrozitor și deasemenea capul parcă era pe cale să explodeze . Pe cărarea din față casei bunicii mele , mirosul de levănțica mă învigora și liniștea . Am intrat în casă la bunica (sună mai bine ''bunicii'' în loc de ''la bunica'') și am văzut-o că mă aștepta . Această (aceasta) mi-a spus :  
 -Văd că visul meu s-a adeverit . Chiar ai fost Însemnat (De ce cu literă mare? E un nume?).  
 -Ce mă fac acum bunica ?  Nu mă pot duce acasă , mă vor închide și cinestiece (cine ştie ce) îmi vor mai face .  
 -Stai liniștit , nu se va întâmplă nimic , (Punct) te voi duce în singurul loc în care poți fi insiguranta , acum că ești vampir indevenire . Dar (O propoziţie nu se începe cu ''Dar'') chiar acum nu pot , trebuie să fac un ritual Chorke .  
 Așa că m-am dus în grădina din curtea ei . Avea o plantație de levănțica uriașa , mirosul ajungea până în față curții .  Dintr-o data capul a început să mă doară îngrozitor , ziceam că am să mor . Am căzut la pământ .
Titlu
Să zicem că nu-i aşa mirobolant. 

Descriere şi dialog
Despre descriere pot spune că n-am surprins-o deloc. A predominat doar naraţiunea, iar cadrele se schimbau fugitiv. Axează-te pe descrierea artistică şi foloseşte multe epitete, personificărim figuri de stil. Dialogul, ei' bine, replicile par scrise doar aşa, ca să fie. În general, dialogul trebuie să vină însoţit de o anumită încărcătură emoţională care poate fi de mai multe tipuri, asta tu hotărăşti. 
Exprimare
Nu-i prea reuşită, ca să fiu sinceră. Exprimarea e una banală şi ai greşeli în ceea ce priveşte folosirea diacriticilor destul de frecvent.

Estetica
Steluţele, liniuţele şi lipsa paragrafelor ruinează estetica. Cum ţi-am precizat, poţi pune gândurile respective între ghilimele.

În esenţă, trebuie să fii mai precaut in privinţa diacriticilor, iar fic-ul necesită descriere. Spor la scris.
Sus In jos
Vizitator
VizitatorO noua viata Empty
MesajSubiect: Re: O noua viata    O noua viata Icon_minitimeDum Noi 03 2013, 21:38

Fic blocat din cauza inactivităţii.
Sus In jos
Continut sponsorizat
O noua viata Empty
MesajSubiect: Re: O noua viata    O noua viata Icon_minitime

Sus In jos
 
O noua viata
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Fan Zone :: Fan Fiction :: Fic-uri Blocate-
Mergi direct la: