Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 Creaţii.

In jos 
AutorMesaj
Samelle
Kaigai
Kaigai
Samelle

Ryo : 0
Likes : 0

Creaţii.  Empty
MesajSubiect: Creaţii.    Creaţii.  Icon_minitimeLun Sept 16 2013, 20:52

Ei bine, eu încă nu sunt bazată pe naraţiuni cu un singur fir narativ, aşa că deocamdată voi posta numai câteva one shot-uri. 
Pierzanie.
 
Mă depărtez uşor de ea, lăsând trandafiru-l să-i cadă pe piele. Era unul negru, ofilit. Precum era mintea şi inima mea acum, văzând-o în starea ei. Era molipsită de acea boală infernală, stâpânindu- mi lacrimile să nu curgă pe obraji-mi plăpânzi. Era doar o iluzie? Sau doar un vis. Eram pierdut în eternitate, căutându-mi calea firavă. Mă apropri de ea, plimbându-mi degetele pe obrajii ei.
- Dispreţ. Asta simt pentru tine. M-ai dezamăgit.
O las jos, lăsându-i capul pe iarbă. Mă depărtez. Ce puteam să fac? A promis că va supravieţui. M-a minţit. Nu mai credeam în ea, în mine. Fugeam spre lumină, dar oare era bine ceea ce fac? Nu puteam să-mi arăt o cale atât de dezonorabilă, doar pentru o persoană care m-a dezamăgit. Era confuz, nu puteam gândi limpede. Dar oare era bine ce făceam? Să dau toată vina pe ea. Plecasem de acolo, lăsând-o în pustietate. Nu mai avea rost să lupt pentru ceva ce era pierdut. Durerea mă apăsa, iar în timp ce alergam, mă împiedicam de viaţă. Săream peste fiecare promisiune făcută de ea, şi peste amintirile care-mi lăsau mintea confuză. Voiam să scap de intenţia de a mă întoarce. Nu merită, nu mai merita..

Trandafirul rămăsese pe trupul fetei, odată cu necugetarea mea. Am lăsat-o aşa cum m-a lăsat ea pe mine. Nu speram să fie mai bine, nu mai îndrăzneam să vorbesc. Doar prin fapte, îmi mai puteam arăta adevăratele sentimente.
Sus In jos
 
Creaţii.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Fan Zone :: Fan Fiction :: Fic-uri Complete-
Mergi direct la: