Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 Kirigakure - Istoria satului

In jos 
AutorMesaj
Seith
Kaigai
Kaigai
Seith

Ryo : 0
Likes : 3

Kirigakure - Istoria satului Empty
MesajSubiect: Kirigakure - Istoria satului   Kirigakure - Istoria satului Icon_minitimeVin Oct 04 2013, 23:50

Mizukage
Prima Mizukage a fost ramonatopala,ea a fost fondatoarea acestui sat,cu nişte aptitudini care o făcea mai specială decât ceilalţi,nu era vorba de putere,ci de felul în care gândea şi vorbea,exprimându-se într-un mod care o făcea plăcută de oricine . Din cauza vârstei pe care o avea se hotărâse să se retragă şi să lase toate comoriile îndrumărilor pentru cei mici în mâinile alt cuiva la fel de înzestrat cu aceste aptitudini ca şi ea.

După ce prima Mizukage a găsit pe cineva cu o minte ageră şi demnă de un aşa titlu,cineva cu iniţiativă şi care să ia decizii la fel de bune sau mai bune ca şi ea , aceea fiind ely_lovesAnImE care a uimit-o într-un sens bun, i-a luat locul. Astfel şi ea a devenit iubită de săteni şi a luptat până în ultima clipă când şi-a dat viaţa doar ca să-i salveze de atacul unui alt sat rival.


Totuşi până la urmă au reuşit să găsească o înlocuitoare,cu toate că era tânără era capabilă să-i ţină locul perfect. Avea o minte ageră şi era foarte puternică. Didi a îvăţat o tehnică secretă astfel devenind cea mai puternică din sat,toţi o adorau,dar într-o zi s-a hotărât şi ea să se retragă datorită lenei ce-o purta.

În prezent Mizukage este Tweet:) sau sub un alt nume Sara,aceasta este cea mai bună prietenă a lui Didi ,astfel i-a luat locul,însă nu numai pentru asta,ci pentru că şi ea la rândul ei este extrem de puternică şi la fel de capabilă să menţină ordinea ca celălalte care au fost precedente. Demonstrând tuturor că este capabilă a reuşit şi ea să fie iubită de popor susţinând satul până în prezent. După un an în care a încercat din toate forţele să ridice satul la standarde înalte,făcând-ul îndestrctibil şi unind oamenii făcându-i unul,a hotărât să renunţe şi să lase acest rol în mâinile altcuiva,acum ea voia să se bazeze pe alte lucruri care i se păreau mult mai importante.

Asistenţi

Kanade a fost prima asistentă a satului Kirigakure,aceasta a fost una dintre primele femei independente care au întemeiat bazele din toate punctele de vedere al acestui sat. Aceasta era foarte ageră la minte şi intuitivă,însă până la urmă aceasta s-a îmbolnăvit de o boală incurabilă,aşa că Kanade a plecat din sat ca să nu o vadă sătenii cum îşi pierde din viaţă încetul cu încetul.

După ce Kanade a plecat,a fost nevoie de o nouă asistentă,astfel au găsit o tânără care să fie competentă. Didi era o fată care iubea ordinea şi puterea,astfel a dat dovadă de multă înţelepciune chiar dacă era încă tânără,dar până la urmă ely_lovesAnImE a decedat luptându-se pentru a salva satul,iar aceasta a trebuit să avanseze în grad pentru că doar Didi mai rămăsese competentă de un aşa titlu.

Satul rămânând iar fără asistentă au găsit-o pe Sara. Didi i-a dat multe teste care să dovedească dacă e capabilă sau nu şi le-a trecut pe toate fără nici o dificultate chiar dacă mulţi nu reuşiseră. Aceasta arătându-le tuturor că e mult mai capabilă decât părea şi câştigându-le încrederea oamenilor atunci când Didi s-a retras i-a luat locul fără nici o problemă,însă asta s-a întâmplat doar după un an.

Când Didi încă mai era Mizukage,a mai avut asistent şi pe madaralpha care era foarte înţelept,acesta umbla hoinar prin sat când a fost ochit şi luat ca să dea testul pentru asistent. Acesta iubea sătenii,însă nici acum nu se ştie de ce i-a trădat şi a părăsit satul ducându-se în altul.

WolfenAxel avea rangul ANBU când a fost avansat ca şi asistent,avea nişte tehnici ne mai întâlnite şi foarte deosebite ceea ce l-a făcut să se remarce. Acesta la un moment dat a hotărât să plece din sat ceea ce ne-a întristat pe toţi,însă mai apoi am aflat că a devenit Raikage,adică ne trădase.

Minx era aparent un sătean obişnuit,însă acesta se antrena în secret într-o grotă. Într-o zi acesta se plimba prin pădure când a văzut o femeie care era atacată de un ninja,atunci el nu a avut de ales şi a trebuit să-şi folosească forţele ca să-l oprească. Sara şi ea care devnise Mizukage se plimba tot pe acolo şi l-a observat,i-a plăcut felul cum se lupta şi tehnicile pe care le folosise împotriva acelui ninja,astfel ea a hotărât ca el să fie noul ei asistent. Până la urmă acesta a renunţat la rangul respectiv pentru că voia să fie liber şi nu voia şi alte responsabilităţi.

După ce şi Minx renunţase,Sara iar rămăsese fără asistent . Când ea se plimba ca deobicei a observat o fata cu pelerină cu norişori roşii de Akatsuki. Ele au început să se lupte,însă până la urmă au renunţat pentru că Keira era chiar pacifistă şi nu-şi mai dorea să trăiască o viaţă ca aceea . Atunci,Sara s-a bazat pe intuiţie şi a lăsat-o să-i devină asistentă chiar dacă îi fusese inamică. Nu se înşelase,chiar îi devenise loială.

După câteva luni,s-a dat iar un test pentru asistenţi,iar cel mai bun,care reuşeşte să-l treacă va putea să aibă rangul acesta. Testul nu consta în ceva scris ca la şcoală,ci în putere şi în inteligenţă,cel cu cel mai mult cap va câştiga. Acesta a fost Zancrow care câştigând a devenit unul dintre asistenţii actuali al satului Ceţii.Sus In jos
 
Kirigakure - Istoria satului
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Arhivă Importantă-
Mergi direct la: