Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 Duel PS

In jos 
AutorMesaj
Nicoleta
Kaigai
Kaigai
Nicoleta

Ryo : 0
Likes : 21

Duel PS Empty
MesajSubiect: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeVin Noi 08 2013, 11:57

Nume: Duel PS
Descriere: Eu si Blure am decis sa facem un duel PS, doar de amuzament.
Tema: Rin Okumura
Tip: Semnatura
Marime: La alegere
Termen: 8/11/2013 --> 9/11/2013 (Postarea creatiilor). 9/11/2013 --> 11/11/2013 (Voturile).
Participanti:
Yoko
Blure Shadow
Juriu:
Tot forumul
Sus In jos
¬Crowley¬
Kaigai
Kaigai
¬Crowley¬

Ryo : 1
Likes : 5

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeVin Noi 08 2013, 12:43

Pam PAM. acesta este entry-ul meu:
Duel PS Signature-1-10
Watashi wa kore o kakutoku suru tsumorida
Sus In jos
Nicoleta
Kaigai
Kaigai
Nicoleta

Ryo : 0
Likes : 21

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeVin Noi 08 2013, 20:43

Duel PS 9AJKDU3
Start VOT!
Sus In jos
FanN
Kaigai
Kaigai
FanN

Ryo : 1
Likes : 0

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeVin Noi 08 2013, 20:44

Votez cu yoko!fericit) I ciordesc imaginea maine:))
Sus In jos
Gekiro
Kaigai
Kaigai
Gekiro

Ryo : 1
Likes : 0

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeVin Noi 08 2013, 20:46

Votez pentru Yoko.
 *Imi place integrarea renderului,culorile,lumina e pusa bine.
 *Imi plac detaliile adaugate pe render :3.
Sus In jos
sp3cialk1dor
Kaigai
Kaigai
sp3cialk1dor

Ryo : 0
Likes : 1

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeVin Noi 08 2013, 20:54

Votul meu merge la Yoko, c4d-ul așezat perfect , depth frumos și hq .
Blure ai făcut o mare greșeală că te-ai pus cu ea wink) !
Sus In jos
CM Nine
Kaigai
Kaigai


Ryo : 0
Likes : 0

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeVin Noi 08 2013, 21:03

Votez Yoko,integrarea renderului e foarte buna c4d-ul e la fel cat despre tine Blure nu stiu de ce ai tendinta sa le faci foarte luminoase. 
Sus In jos
MississippiKing
Kaigai
Kaigai
MississippiKing

Ryo : 0
Likes : 7

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeVin Noi 08 2013, 21:10

Votez Yoko pentru ca Rin se vede si mai clar decit a lui Blure,Blure al tau a fost prea luminos,mi-au ars ochii ca in noaptea albastra daca te uiti la Aono exorcist fericit
Sus In jos
Mk01
Kaigai
Kaigai
Mk01

Ryo : 0
Likes : 0

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeVin Noi 08 2013, 22:37

Acum să vă arăt eu cum se critică o creaţie şi cum se votează mă copii mei.
Prima imagine a lui Blure:
Bugatti Veyron:
 
Aici nu vorbim de o creaţie simplă.Dacă e să ne referim întâi la textul principal adică numele creaţiei este integrat în semnătură datorită luminosităţii sale.În creaţie putem observa zone de întuneric care trec foarte rapid la zone de lumină,acelaşi lucru şi la culori,care trec spontan de la o nuanţă la alta sau trec încet şi domol ceea ce crează o senzaţie de plăcere a ochiului.Aici se observă şi că nimic nu este sigur se trece de la un efect la altul,toate îmbinându-se perfect,de la brush la smudge,de la filtrere la texturi.Cromatica este destul de deosebită,folosind culori care să reprezinte sentimentele şi trăirile autorului în acel moment,mai presus de orice o creaţie se remarcă prin originalitate şi prin eleganţă,dacă creaţia nu exprimă nimic atunci este doar o piesă de carton într-un univers de carton,dar dacă exprimă atunci va fi o piesă de plastic care se va remarca şi va atrage atenţia lumii.Aici avem treceri rapide şi/sau domoale de la zona de cald la zona de rece,contrastele zburând şi jucându-se în peisaj,putem zice că renderul este integrat corect deoarece lumina care îl înconjoară îl integrează într-un fundal a cărei luminozităţii scade în trepte.Apoi putem vorbii de al doilea text sau watermarkul(sper că am scris corect),care este aşezat în colţul lucrării,de obicei se aşează în colţuri pentru a nu deranja lucrarea artistului.Depth este destul de bun din cauza trecerii luminii care dă un efect de spaţialitate şi de cădere a renderului în lumină.Concluzia este că această creaţie se remarcă prin originalitate şi eleganţă,printr-o eleganţă care se descrie prin haos prin aşezări care nu lasă privitorul să se plictisească.Integrările,contrastele,cromatica,plasticitatea,spaţialitatea,flow fiind făcute corect.
Acum creaţia numărul 2.
BMW M3:
 
Aici avem o creaţie unde fundalul putem zice că ar fi fost bun dacă nu era încărcat.Avem treceri greşite ale întunericului,mai exact contrastul deschis-închis nu este făcut bine,ar fi trebuit să se acopere toate zonele care nu au legătură cu sursa de lumină anume,locurile unde întunericul presează şi există în render şi pe lângă el.Cromatică monotonă,trecerile sunt făcute greşit,acele luminiţe nu ajută la nimic mai mult încarcă creaţia inutil,efectele trebuiau puse cu cap dar totuşi şi cu inima,deoarece cum am mai spus o creaţie care nu exprimă nimic este egală cu zero din perspectiva mea.Depth-ul este făcut aproximativ corect,cea ce mă deranjează este blur-ul acela prea mare,aţi spus că e HQ,nici nu cred că ştiţi ce e ală HQ(High Quality,Calitate înaltă/mare),dacă pui sharpen-ul şi blur-ul ca disperatul fără să gândeşti în loc să iasă HQ îţi va ieşi LQ,MQ cum are ea.Integrarea este aproximativ corectă,dar monotonă,monotonia în ps e urâtă.Creaţiei în sine îi lipsesc plasticitatea,spaţialitatea şi cel mai important originalitatea,este stilul lui Ştefan tras la indigo,cu câteva greşeli.Textul,textul este realmente praf,iner glow,cu/fără clipink mask.Ai făcut în aşa fel încăt să pară LQ,fără să vrei cei drept,probabil ai crezut că îl vei face HQ cu el,totuşi poziţionarea este corectă.Expresivitatea,creaţia ta îmi exprimă o stare de constipaţie.

*Creatura est a latere sine novo quodam et exprimendi*
Acum lăsăm la o parte creaţiile şi vă spun câteva lucruri,voi votaţi fără să gândiţi,realmente la mişto,ar trebuii să vă uitaţi mai întâi la ambele să indentificaţi elementele care vă fac plăcere la fiecare creaţie,cele care pe care nu le agreaţi,eventual să vi le şi exprimaţi în mai mult de 10 cuvinte.Ştefane mă aşteptam să faci un post kilometric în care să te exprimi,dar văd că mă dezamăgeşti.
Votul meu merge la Blure,deoarece eu punctez în primul rând expresivitatea şi originalitatea.
Sus In jos
RedKo
Kaigai
Kaigai
RedKo

Ryo : 0
Likes : -7

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeSam Noi 09 2013, 08:21

Votez pentru Blure pentru ca imi plac petele de culoare din dreapta si linile negre din stanga, plus ca imi place lumina pusa pe render, dar totusi trebuia putin mai mica.
Sus In jos
Dex
Kaigai
Kaigai
Dex

Ryo : 0
Likes : 1

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeSam Noi 09 2013, 11:42

Yoko:
Imi place ca ai incercat sa integrezi renderul prin "The rule of thirds", ti-a iesit destul de bine dar luminile nu sunt pozitionate ca sa zic "corect". Ai distrus tot depth-ul creat prin intunecarea din dreapta. Macar sa fi sters o parte din C4D-ul acela pus peste render si din brush.. nu este efectul care banuiesc ca ai vrut sa-l creezi. Ma cam supara faptul ca ai exclus printr-o textura partea stanga.. unde puteai sa faci acel micut brus din colt, putin mai mare. Renderul e prea sharpen-uit, iar inafara de fata renderului si putin din animalul de pe umarul sau, nu se disting foarte multe detalii.
Blure:
Spre deosebire de Yoko ai centrat renderul si focalul si te-ai ocupat in special pe exterior. Unele brush-uri imi dau impresia ca erau mici apoi le-ai marit tu, creand un efect de slab LQ, care le-ai remediat destul de bine cu celelalte brush-uri. Textul.. nu prea-mi place.. de ce l-ai pus in colt? Nu se pune in colt... macar sa fi scazut din opacitate mai mult. Pattern-urile sunt vizibile, creand un efect placut de flow. Borderul nu prea il apreciez la semnaturi pentru ca deobicei doar incurca. Aici a creat un efect placut.

Per total... La Blure m-a atras faptul ca stilul sau nu l-am mai vazut atat de des si atat de bine facut, cat despre Yoko... C4D-urile nu mai sunt atat de populare, popular acuma e hyper smudge-ul care se face cu tableta.. iar cei care nu au tableta se lupta sa inventeze stiluri noi, efecte noi si tot tacamul pentru a compensa faptul ca se pierde teren. Vot Blure.
Sa ma fac inteles: Ambele sunt profesionale si se remarca fiecare prin diferite metode, dar atunci cand stai sa te uiti la ele si le analizezi, descoperi niste greseli(doar suntem oameni, e normal sa gresim..). Unele sunt greseli intentinate(sau stil) care dau un efect original si greseli de compunere a semnaturii care tin doar de neatentie.
Sus In jos
Ioana
Kaigai
Kaigai
Ioana

Ryo : 0
Likes : 2

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeDum Noi 10 2013, 16:33

Eu sunt scurta si la obiect. O sa votez cu Blure Shadow pentru ca fata renderului din sign e mult mai expresiva dupa mine. Pe fata lui se poate citi manie,putere, vointa, putin frica si altele pe cand la Yoko e simplu : vesel  Naruto si Sasuke - boring...
 Anyway , in general si chestiile astea conteaza foarte mlut cand vine vorba de a alege un render pentru o semnatura. Indiferent de tipul ei, arta trebuie sa exprime ceva.
Si daca asta nu e de ajuns, la Blure imi place textura aia ce da impresia de asprime LoL
Sus In jos
Quinzel
A-K Kiri
A-K Kiri
Quinzel

Ryo : 1
Likes : 20

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeDum Noi 10 2013, 17:02

La lucrarea lui Blure, imi place fundalul, dar scrisul nu imi prea place, iar luminozitatea este prea mare pentru gustul meu.
La Yoko, imi place cum a pozitionat C4D-ul, depth-ul, care e foarte bine facut si textul. 
Pai, votul meu merge la Yoko, sper sa nu se supere nimeni.
Sus In jos
Makise
Kaigai
Kaigai
Makise

Ryo : 1
Likes : 2

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeDum Noi 10 2013, 17:25

Votez Blure. De ce?

Renderul este foare expresiv, lumina - de această dată - este folosită în avantajul lucrării, textul se potrivește și îmi place trecerea bruscă de la lumină la întuneric și invers. La Yoko nu îmi place în mod special acel border foarte gros(exact stilul lui Ștefan, cum spunea Mk).
Sus In jos
¬Crowley¬
Kaigai
Kaigai
¬Crowley¬

Ryo : 1
Likes : 5

Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitimeLun Noi 11 2013, 20:55

T/C Yoko castiga la diferenta de un vot.
Sus In jos
Continut sponsorizat
Duel PS Empty
MesajSubiect: Re: Duel PS   Duel PS Icon_minitime

Sus In jos
 
Duel PS
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Fan Zone :: Concursuri :: Arhivă Concursuri & Event-uri-
Mergi direct la: