Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 Şcoala

In jos 
AutorMesaj
Ina
Kaigai
Kaigai
Ina

Ryo : 0
Likes : 23

Şcoala Empty
MesajSubiect: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeVin Apr 11 2014, 10:30

Aş vrea să ne povestiţi cum este şcoala la voi, cum se desfăşoară activitaţile şi cum se comportă profesorii. Ce vă place, ce nu vă place. Ce a-ţi vrea să schimbaţi in şcoala voastră.
Sus In jos
XanoTHEr.
Genin Kiri
Genin Kiri
XanoTHEr.

Ryo : 578
Likes : 34

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeVin Apr 11 2014, 10:33

Hmmm...Scoala...In general un copil ar spune despre scoala sa ca este oribila. Pai la mine este misto. Profesorii sunt comici, de treaba. Activitatile sunt cool. Nu prea as schimba nimic. Doar comportamentul celorlalti elevi. In reste, este okay.
Sus In jos
Ina
Kaigai
Kaigai
Ina

Ryo : 0
Likes : 23

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeVin Apr 11 2014, 10:43

o.o Ce fel de şcoala e aia? La mine toţi profesorii sunt bătrâni şi foarte aroganţi. Mai pui că ne dau teste de 10 minute când au chef. Iar activitaţile de la noi presupun croşetatul şi curăţarea şcolii.
Sus In jos
XanoTHEr.
Genin Kiri
Genin Kiri
XanoTHEr.

Ryo : 578
Likes : 34

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeVin Apr 11 2014, 10:47

Pai poate asa ii vezi tu : Batrani si aroganti. Testele acelea de 10 minute sunt pentru a vedea daca v-ati facut temele, daca ati invatat lectia de zi. Se mai intampla...asta este. Nu trebuie sa le tii pica. Ei vor sa va ajute.
Sus In jos
Misterio
Kaigai
Kaigai
Misterio

Ryo : 0
Likes : 0

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeVin Apr 11 2014, 11:26

Despre şcoala mea nu ar fi multe de spus. Am câţiva profesori de treabă, în special profesoarele de chimie, fizică, engleză şi română, dar mai am şi cazuri speciale, gen profesoara de tehnologie (despre care se spune că a ieşit de la un sanatoriu...) care este ca un demon când ne vede că şoptim ceva, şi nu, nu la ascultare sau teste, ci când trebuie să ne facem tema la mate (aproape nimeni din clasă nu ştie să şi-o facă, nici eu, d-aia avem copy-paste) sau când trebuie să învăţăm la geografie (ne anunţă cu o pauză înainte de oră că ne ascultă). 
Activităţile în şcoala mea nu sunt unele în care să te implici 100%, pentru că chiar dacă ai vrea, până la urmă profesorii vor pune pe tine o presiune enormă, unele fiind competiţii între clase. Cât despre celelalte tipuri de activităţi, sunt distractive, ca gătitul de prăjituri sau ca urmăritul filmelor în clasă cu proiectorul. Sunt foarte puţine lucruri care mi se par negative la activităţi.
Ce aş schimba la şcoala mea? În afară de toată materia inutilă, poate felul de predare. Mulţi profesori au un fel de predare monoton, care plictiseşte imediat copilul. În şcoala mea dacă ar fi să dau nume, cred că numai profesoara de chimie ar avea un mod aparte de predare, în rest ceilalţi predau ca roboţii, tot ce scrie se dictează. Nu ar fi mai distractiv să ne predea poate cu un proiector? Ai imagini, ai şi definiţii şi alte lucruri importante acolo şi ca bonus, elevii nu mai rămân în urmă. Mi se pare cel mai bun mod de predare, în afară de cel cu personaje anime profesori (scenariu imposibil din păcate). Aş mai schimba multe la ceilalţi elevi, nu la profesori. Elevii din şcoala mea merg pe un singur principiu, cei mai mari sunt cei mai tari. Nu vi se pare nedrept? Mie unul cam da. Dar nu se va schimba nimic. Oricum, a fost doar o părere, noham.
Sus In jos
Vizitator
VizitatorŞcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeVin Apr 11 2014, 18:50

Liceul meu are o porela extrem de cunoscuta si infricosatoare in orasul meu . Liceu teoretic de maxima securitate . Profesorii .... unii sunt comici altii sunt tembei , unii sunt duri etc . Elevii .... cu grad inalt de cunostinte .... din pod . Facilitati . UN gardian tampit , garduri unse cu vaselina , si doua magazine de E-uri . 
As schimba profesorii de biologie din liceu meu , astia sunt extrem de varza
Drago Out
Sus In jos
Light-kun
Kaigai
Kaigai
Light-kun

Ryo : 0
Likes : 0

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeVin Apr 11 2014, 20:05

Liceul meu... hmm... pai .. se numeste ''Colegiul tehnic Gheorghe Asachi Onesti''. Profesorii sunt normali, in afara de profesoara de modul, Avanu Soltana(asa o cheama) e nebuna, si nu exagerez sau glumesc..Facem ce vrem la ore.. in fiecare zi sunt batai, dupa ce se termina orele in fata scoli e prapad.. clasa mea .. nu se numeste clasa.. dulapurile rupte.. catedra nu mai spun, draperiile au fost aruncate pe geam.. scaune rupte, banci.. In fiecare pauza se joaca barbut,poker(pe bani) mai mult din jumatate de clasa isi petrece prima ora la pacanele.Profa de biologe a venit o data beata la scoala.. cat am mai ras de ea..Hmm, daca s-ar face un control in scoala ar fi numai dosare penale, e unul care face trafic cu arme albe care.. iti trebuie neaparat acolo .. de exemplu rozete,sprai paralizant,telescopice(am si eu).Daca nu ai asa ceva nu poti sta aici..Anul trecut in clasa mea s-au facut 1254 de absente(numai un semestru).Note se pun din burta.. nu mi-am mai facut tema de 2 ani.. sau invatat.. ne batem joc de profi..Am filmulete cu batai din scoala, cu o faza in pauza cum il legam pe unul de maini si de picioare hmm.... Aa, cu bautura, drogurile nu mai spun.. avem loc special amenajat pentru fumat dar putini il folosesc(majoritatea o fac in clasa/baie).Prima ora gasesti putini la scoala.. vin bauti/drogati la scoala si nimeni nu spune nimic..Cred ca v-ati facut o idee LoL
Sus In jos
Damaris
Kaigai
Kaigai
Damaris

Ryo : 0
Likes : 27

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeVin Apr 11 2014, 21:23

Pregătiţi-vă pentru un post kilometric şi plictisitor. 


Adrian, ştiu că profesorii vor să ajute, majoritatea, dar nu toţi sunt aşa. În şcoala mea puţini sunt cei care nu vor să ajute şi sunt cam sictiriţi pentru că mă duc la o şcoală bună, dar am avut şi eu colegi de la alte şcoli unde nu este chiar aşa. Nu toţi îşi dau silinţa să înveţe ceva copilul ăla. Cei care vor să te înveţe sunt profesorii care predau o materie pentru care vei învăţa. Materiile la care aveţi note mari sunt cele la care aveţi şi astfel de profesori buni. Ceea ce spun aici nu se aplică şi în cazul elevilor care nu gândesc şi au note de 2 şi 3.


Şcoala mea... hmm. E cea mai bună şcoală din oraş după diplome, dar a doua cea mai bună după rezultatele la examene. E o porcărie, spun eu, dar e mai bună decât altele. Avem curăţenie peste tot în afară de toalete, chioşcul e în şcoală, avem două terenuri, echipament aproape nou de sport, calculatoarele la fel, labortatul de bio, desen, geogra, mate, toate sunt noi şi performante. Da, noi putem învăţa căci avem posibilitatea mai bună decât alţii. Dar, în acelaşi timp, avem şi un gardian borţos care nu te lasă să chiuleşti ferit-ar Sfântu' daca eşti de la mine din clasă - ne ştie pe toţi că suntem chiulangii - şi ori sari gardul ori te faci omul invizibil. Copiii din şcoală sunt nişte snobi, mai rău decât mine, căci au mami şi tati bani să le cumpere iPhone chiar dacă notele lor lasă de dorit. Femeile de servici bat copiii cu mătura şi am auzit că până acum 2 ani a fost un profesor care venea băut şi-i dădea pe copii cu capul de tablă, auch. Bine c-a murit.


Clasa mea. La mine în clasă dacă ai medie sub 9, 20 eşti un prost cu diplomă. Nu suntem uniţi, ce-i drept, dar ne înţelegem în felul nostru. Există 3 rânduri. Unul este cu snobi care nu vorbesc decât între ei, altul cu persoane cu care nimeni nu are nimic şi altul cu persoane idioate - şi la note şi la intelugenţă, caracter, educaţie - de care se iau toţi, inclusiv eu. 


Profesorii sunt simpatici, în mare. Majoritatea vin pe la şi 10, fac glume cu noi 5 minute, ca-ntre babe bârfim cu profii despre alte clase, apoi ne predă, tregem la tablă, eventual ascultă... la teste mai putem copia pentru că ne lasă în general. Numai să nu mesteci gumă şi să le răspunzi. La noi se întâmplă rar asta, căci ne înţelegem cu profii. În afară de aia de română care-i o vacă încălţată şi ţipă mereu la noi, şi diriga care e bătrână şi senilă şi aia de istorie care ne lipseşte la propriu guma în păr dacă ne-a prins.


Uniforme nu avem că suntem mai speşăl.Adică avem, dar le poartă... gen un copil din fiecare clasă, ăla fiind cel mai cuminte şi respectuos şi tot tacâmul.


Ceea ce aş vrea să schimb la şcoala mea se aplică pentru toate şcolile.
Aş vrea să nu mai cărăm 20 de kilograme de informaţie în spate în fiecare zi, de 2 săptămâni personal am dureri foarte naşpete şi cred că şi voi mai aveţi. Nişte dulapuri ar fi de ajuns într-o clasă. Fiecare clasă să aibă în spate nişte dulăpioare cum sunt cele din magazine pentru bagaje. Unde să încapă manualele. 
Aş vrea să înţeleagă profesorii că nu suntem roboţi. Aţi mai auzit de expresia: N-ai cum să le ştii pe toate? În şcolile din România se poate, căci aşa se aşteaptă toţi de la noi, spunând că e vorba de cultura generală. Avem prea mult de învăţat şi viaţa personală cam scăzută. Aş vrea să putem alege ce ne place... un informatician nu are nevoie de cunoştiinţe de desen sau muzică sau sport sau religie sau civică sau geografie or biologie, doar de info, mate, fizică, o engleză foarte bine pusă la punct... sau altfel, un scriitor nu are ce face cu formulele la matematică. 

Oricum, şcoala nu e chiar o închisoare unde stai 4-5-6-7 ore pe zi. Dacă eşti ca mine ajungi şi la opt- nouă ore, ci un mini univers unde mai înveţi regulile jocului. 
Dacă vreţi, putem dezbate asta. Sau nu. sau puteţi spune doar cum e pe la voi. Eu una sunt foarte afectată de acest sistem de învăţământ care mă epuizează.
Atât.
Sus In jos
XanoTHEr.
Genin Kiri
Genin Kiri
XanoTHEr.

Ryo : 578
Likes : 34

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeVin Apr 11 2014, 22:23

Liceul meu are 2 terenuri de sport. Un chiosc care face vanzare , nu gluma. Are mereu produse proaspete : branzoaie, strudele, pateuri, cornuri, mama naibii ce mai e pe acolo. Ma enerveaza cozile lungi acre se fac....PArca ii si aud pe unii care cer cate 10, DA BAI 10!!!!!!!!!, branzoaie. Ma intreb unde naiba incape atat!!!!!. Toaletele...mda....sa trecem peste. Nu vreau sa vorbesc murdar, daca ma intelegeti rolling on the floor . Avem si o sala de sport ( inchisoarea, se numedte) si un profesor de sport care face armata cu noi. Da frate, ARMATA. Faza e ca il cheama ca pe mine, Danciu. Ma mai trezesc pe la spate cu cate-o injuratura : F***-l in g*** pe Danciu ( ma simt ca naiba rolling on the floor ). Partea buna este ca nu e o coincidenta d enume, este chiar unchiul tatalui meu. Cu faza asta scap mereu de ore, deci scap de munca de inchisoare. CU profesoara de desen? PERFEEEEECT! Sunt elevul ei preferat atat din Strehaia, cat si din Severin ( preda in ambele orase). A admirat faptul ca am un talent urias si ca stiu anumite tehnici de desen pe care nici elevii de la arte nu le stiu, plus ca nu am facut o astfel de specializare. Profesoara de muzica? ma adora fericit) ( e si tanaraaaa). Mi se pare ca ma pun bine si cu profa de englega...mi se pare rolling on the floor . I-am pus si o proecla ( in clasa) : o cheama , mai noi, Cita, maimuta fericit) Izbucneste din orice proste pe care o faci, iar o jumatate de ora, pe langa ca estei expus unei note de 2, te face ca pe dracu' de iti vine sa intri in pamant.
Profa de franceza? Penala frate !!! P E N A L A! Va doresc o astfel de profesoara. Este infricosatoare doar cand asculta sau cand da teste...Pe primul se mestru am avut media 6 la ea ( cu notele 6,6,6) fericit)) Anul ata am un 8 si un 5 fericit) A treia nota ne-o da ea. 
O sa va mai povestesc pe parcurs din viata mea la "Liceul Tehnologic <>"
Sus In jos
Yandere Girl
Kaigai
Kaigai
Yandere Girl

Ryo : 0
Likes : 0

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeSam Apr 12 2014, 15:18

La mine la școală nu pot să spun că e perfect, pentru că nici o școală nu e așa..
Am un teren de sport frumos, ei bine era frumos....s-a cam învechit, băi, una la parter și alta la etaj.
Profesori buni cât de cât, ăia mai tineri sunt de trebă, în rest numai acrituri.
Eu una nu o suport pe doamna de fizică pentru că ne dă note mici și îi laudă pe cei mai deștepți din clasă, iar pe ceilalți nici nu-i bagă în seamă când ridică mâna și vor să spună ceva. Dar cum predă îmi place. Înțelegi aproape tot. Mă mai înțeleg bine cu diriginta de română, mereu mă scoate la tablă și mă laudă....că ceilalți n-au curaj,doamna de muzică, spune că sunt un talent rar fericit , doamna de opțional calculatoare și profu de geografie. Profu de biologie care ne predă și chimia îl urăsc , dar nu am ce să fac decât să învăț pentru că îmi trebuiesc în viață aceste două materii. Mai avem și o directoare.....care are ceva cu mine...m-a scos la tablă toată sâptămâna la mate fericit) pentru că sala de calculatoare era renovată și mereu știu la ea.
Singurul lucru pe care îl mai urăsc la școala mea este că noi la clasă nu avem un profesor de desen, nu încă.....cel puțin așa zice diriga. Eu aș vrea să avem unul. Îmi place desenul :x

Nu prea e curat la noi la școală....dar în rest e ok :3
Sus In jos
Quinzel
A-K Kiri
A-K Kiri
Quinzel

Ryo : 1
Likes : 20

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeSam Apr 12 2014, 17:20

Păi școala mea, nu e chiar atât de rea, dar nici genială nu este, hai să-ncepem.


Școala în sine: e o clădire veche de 40 de ani, care n-a fost renovată mai deloc, iar geamurile sunt de-alea ca la străbunica acasă, cu toc sau cum s-o numi el din lemn, fiind o clasă talentată, am spart două din ele și ne-a pus să le plătim, am adus mai mulți bani decât trebuia șă ne-a zis că oricum am mai stricat și altceva și să-i lăsăm. Nu sunt în stare să o reneveze, dar să pună camere de filmat din 5 în 5 metri au fost în stare. Curtea e destul de măricică cu spații verzi, un teren de handbal, unul de fotbal și 3 sau 4 de baschet și o sală de sport foarte mică, unde se poate juca doar baschet și volei.


Profesorii: pe câțiva îți vine să îi dai cu chestia aia ce ei o numesc cap de pereți, mai ales pe diriginta mea, în rest majoritatea sunt destul de ok, mai ales cea de fizica, română, engleză și franceză și cel de matematică și biologie(facem orele pe videoproiector, nu scriem nimic xD). Te poți înțelege cu ei, iar dacă ai o problemă te înțeleg.


Orele: cu majoritatea profesorilor poți glumi în timpul orelor, te lasă să mai vorbești cu un coleg, cu altul, să mai râzi, dar fac și ei glume. Unele ore mi se par inutile, cum ar fi tehnologia, adică bun, pe mine nu mă interesează de cum se face un dulap etc., n-am ureche muzicala și nici să desenez nu știu, măcar acolo nu-ți scade pe asta.


Clasa mea: păi, mă înțeleg bine cred cu toți colegii, pot spune că suntme o clasă foarte unită, putme face glume fără a ne supăra unii pe alții, ne cică împrumutăm bani fără să-i mai vedem înapoi, da, sunt niște drăgălași toți, mânca-i-ar mama. Odododo.


Ce aș schimba la școala?
Pai aș pune orele opționale să fie chiar opționale și să ai de unde alege, nu cum e la noi, că ne dă o opțională care e obligatorie.
La mine la școală aș vrea o sală de sport mai mare.
3 ore de sport pe săptămână, 
Nu mai vreau atâtea teme, adică vacanța e ca să fie vacanță, se poate învăța și fără teme chiar atât de multe, căci majoritatea profesorilor au impresia că avem teme doar la materia ce ne-o predau ei.


Păi, cam atât. Scuze pentru greșeli.
Sus In jos
cezarcasandrescu
Kaigai
Kaigai
cezarcasandrescu

Ryo : 0
Likes : 0

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeSam Apr 12 2014, 17:58

Buna!Pentru mine scoala! E ok,am multi prieteni si incerc sa nu imi fac prea multi dusmani cat despre profesori ma inteleg cu toti foarte bine, nu am profesori pe care ii urasc majoritatea sunt de treaba si foarte amuzanti(din punctul meu de vedere).Trebuie doar sa faci impresie buna de la inceput si te vei intelege super bn... dar daca nu inveti si esti nesimtit profesorii te taxeaza!!! Pentru a te invata niste lucruri folositoare in viata nu numai materia lor,de ex unii dintre profesorii...mei cand ne spun probleme sau discutam despre ceva,ne mai dau exemple si din viata lor,intamplari amuzante si alte chestii!Si asta este super! wink Deci in concluzie,am o parere buna despre scoala mea si colegii mei initial asta pana cand ne vom despartii din clasa a 8 -a!Dar pana atunci ne distram intre noi!
Sus In jos
HPGr33n
Kaigai
Kaigai
HPGr33n

Ryo : 0
Likes : 0

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeSam Apr 12 2014, 20:44

Elevii, profesorii, terenul, cladirea in sine, sala de sport, caminele si restul sunt naspa! Sunt intr-o stare jalnica, avem profesori idioti si tot asa... Am terminat!
Sus In jos
UchihaBTW
Kaigai
Kaigai
UchihaBTW

Ryo : 0
Likes : 0

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeSam Apr 12 2014, 23:30

Scoala mea ? director = un cretin ,de cand e cercetat penal nu ne mai face nimic ,se poate fuma,injura,no stress,profesorii ? alti idioti cu mici exceptii ,colegii ? cei mai tari ,tot timpu cand facem o prostie ne luam unul altuia apararea ,ce pot spune ,e o scoala ddestul de interesanta,precum america : jumatate a fost descoperita ,cealalt jumatate asteapta sa fie descoperita .
Sus In jos
Tsunayoshi
Kaigai
Kaigai
Tsunayoshi

Ryo : 0
Likes : 0

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeDum Apr 13 2014, 00:19

Am cea mai naspa scoala . Teste de 10 minute, directorul te pune sa dai declaratie ca la penitenciar din orice prostie, profesorii sunt aroganti... sa nu mai spun de comportamentul unor elevi !
Sus In jos
Skrillex
Kaigai
Kaigai
Skrillex

Ryo : 0
Likes : 0

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeJoi Iun 12 2014, 21:22

La mine in scoala , pai e cam naspa . Noi suntem clasa a 8-a si nici un profesor nu ne mai suporta , toti profesorii au ceva cu noi si ne-au spus-o in fata ca nu ne suporta , tot timpul incearca sa ne bage bete in roate , dar cel mai rau ne detesta directoarea , avem cativa profi mai detreaba care ne ia apararea  : Diriginta (evident ) , profa de romana ( are vreo 22 de ani fericit) ) , profu de religie ( eu personal ma am foarte bine cu el) , si cam atat restu ne-ar exmatricula (nu ca ar fi prima oara cand incearca , sau sa ne scada la toti media la purtare pentru ca am plecat intr-o vineri de la ultima ora , care era si ora de sport ) , si la banchet au dat muzica incet profi deoarece ” ii durea capul ” . Abia astept sa scapam XD . Deci la mine la scoala in general e ORIBIL .
Sus In jos
Naruto™
Kaigai
Kaigai
Naruto™

Ryo : -2
Likes : 1

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeJoi Iun 26 2014, 10:06

Cel mai mult as vrea sa schimb atitudinea si o parte din caracterul profesoarei de mate,care nu cred ca e asa de rea dar cred ca e cam obsedata e bani....In rest cel mai mult imi place de profa' de romana care e cea mai tare,trimitandu-ne unele esee si lectii pe facebook lasandu-ne la scoala liberi povestindu-ne intamplari din viata ei de liceu:)),carti pe care le-a citit,pe scurt super de treaba.In rest am prins cei mai ok profesori dintre cei care puteau sa imi pice:)Dar cred ca probemele v-or veni cand va venii si bacul...Colegii sunt niste NEBUNI,nu te plictisesti niciodata:))
Sus In jos
BogdyRo2
Kaigai
Kaigai
BogdyRo2

Ryo : 0
Likes : 1

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeLun Dec 01 2014, 19:41

Scoala mea este destul de super profi de treaba,suntem cea mai buna clasa,laudati peste tot,probleme cu politia am avut doar eu ca am faceam petarde din chibrituri si un coleg ca a batut un tip pana cand l-a bagat in spital.Cu profesori ne intelegem bine fiind a 8-a ultimul an cu ei. In cazul meu fiind la sat e distractiv cu paurea aproape mai facem drumetii la padure ca este foarte aproape,insa ce este mai rau,acum este un nou coleg mutat disciplinar ca este cel mai rau specimen de pe pamant din spusele profesorilor.Din cauza lui am da un test ca a suparat-o pe doamna de mate.
Sus In jos
Matsuri
Kaigai
Kaigai
Matsuri

Ryo : 0
Likes : 35

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeLun Ian 26 2015, 17:47

Scoala e ceva important daca vrei. Depinde de fiecare cum priveste scoala. Unii o vad ca pe un loc oribil, altii vin la scoala pentru ca n-au ce face acasa, altii din propria iniviativa, altii pentru a invata ceva nou. Difera. Eu de exemplu merg la scoala pentru a afla mai multe. Pentru a invata chestii noi. Merg pentru a intelege cum sta treaba cu viata.
Sus In jos
Nekirus
Kaigai
Kaigai
Nekirus

Ryo : 3
Likes : 20

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeVin Feb 13 2015, 13:44

La mine situațiunea stă așa. N-am mai mult de două cursuri pe zi, (asta înseamnă maxim 4 ore de facultă) există zile când nu am cursuri deloc și sunt liber ca pasărea cerului având mai mult timp pentru activități mai importante ca și băutura și drogurile. Așa. Facultatea în sine e super tare, învăț chestii care chiar îmi plac și sunt interesat de absolut toate cursurile. Atmosfera din timpul cursurilor e super, în sensul că deși suntem o adunătură de descreierați imaturi, nu auzi nici fâs în timpul unui curs. Toți suntem atenți și ne dăm silința să pricepem ce vorbește profu acolo. A, da! Cursurile sunt mult mai interactive ca la liceu. Adică avem dreptul la opinie și putem să-i demontrăm profului că mai și greșește din când în când. (S-a întâmplat asta de câteva ori în timpul facultății) Și totul e mult mai dinamic. Cum ieșim în pauza ne lovește fulgerul retardării și o luăm razna, țipăm și glumim tot timpul. Profii sunt mult mai mișto, de multe ori facem cursurile la o cafea. Era să uit, nu avem cursuri mai repede de ora 11. Ha ha! Așa, putem fuma în ore, ieși când vrem fără să dăm explicații, iar prezența e obligatorie doar la seminarii, la cursuri vii dacă ai chef. Deci cam așa e la mine. Se vede că nu mai e ca în liceu, însă de multe ori stresul e mult mai mare și trebuie să înțelegi că deja aici urmezi o spcializare pe care trebuie să o iei în serios. Paște fericit!
Sus In jos
Didy
Kaigai
Kaigai
Didy

Ryo : 0
Likes : 7

Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitimeMar Feb 17 2015, 14:31

Încep prin a vă pune o întrebare. Nu știu dacă e tocmai bine venită aici, dar oricum... voi ce părere aveți/ați avut despre fizică?
Mie mult timp mi-a displăcut totalmente, cu exactitate cinci ani de zile. Nu puteam s-o diger oricât de mult aș fi încercat. Dintr-a șasea de când am început și până prin clasa a XII-a eram paralelă cu tot ce ținea de materia asta, deși profesorul n-a fost schimbat niciodată. N-am idee dacă ar fi fost pentru că nu-mi plăcea, fiindcă din punctul meu de vedere eram fascinată, dar nu mă oboseam cu atenția. Notele nu cred că mai interesează pe nimeni, dar vă dați categoric seama că nu stăteam prea mirific. În vacanța de iarnă mi-am pus toate resursele la bătaie și am reușit să înțeleg în cele din urmă fizica. În mod paradoxal, am ajuns să-mi dau lecții mie însămi. Ce mă interesează mai mult sunteți voi și materia aceasta! Pe toți i-am auzit înjurând-o pe la spate, așa că... fiți sinceri puțin. Sunt curioasă din fire.
Sus In jos
Continut sponsorizat
Şcoala Empty
MesajSubiect: Re: Şcoala   Şcoala Icon_minitime

Sus In jos
 
Şcoala
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Scoala-
Mergi direct la: