Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 Land of 4 kingdom

In jos 
AutorMesaj
Puff'sTTX
Kaigai
Kaigai
Puff'sTTX

Ryo : 0
Likes : 0

Land of 4 kingdom Empty
MesajSubiect: Land of 4 kingdom   Land of 4 kingdom Icon_minitimeSam Mai 10 2014, 23:45

Capitolul 1 - Micul Luptator
 
07:00
Tsrrrrrr tsrrrr
- Ahhaaa ceas idiot taci odata. Striga Clau pe jumatate adormit si dadu cu pumnul in ceasul de pe masa de langa pat, apoi se ridi ca si se uita imrejur in camera lui ciea mica, poate erea mica dar erea palatul lui avea un televizor un calculator un frigider full cu mancare si o conexiune grozava la internet.
- Ahaaaammmmm cred ca ar trebui sa ma ridic. Spune Clau, Clau este un baiat de 17 ani, cu parul negru ca taciunele, ochi verzi ca smaraldul si un corp deloc lucrat.
- Sa vedem ce este de mancare? Deschise usa frigiderului si lua o doza de Cola, cam asta erea mancarea lui,apoi se duse direct la calculatorul de langa ferestra si se uita la anime 24/7 ore pe zi facea acelasi lucru mereu si mereu asta erea rutina sa zilnica, practic erea un Neet.
07:00
Tsrrrrrr tsrrrr
- Ahhhhhh nu vreau sa ma trezesc. Ca de obicei se ridica lua o doza de Cola si se duse la Calculator, il porni si decise sa isi verifice Mail-ul, se uita bine prin lista si vazu un mail misterios trimis de la un anonim.
"Daca teai plictisit de aceasta lume apasa OK"
- Ce fel de Mail este asta? dar in fine. Si Clau apasa OK, in acel moment totul in jurul lui devenise negru nu vedea nimic, parca ar fi intru-n void.
- Aaaaa ce se intampla, unde sunt?
- Esti in lumea mea. Raspunse o voce ce se auzea de oriunde ai asculta.
- Cine esti unde ma aflu?
- Eu sunt Teko zeul Intelepcini , si tu esti in lumea mea.
- Ce Zeu ce intelepciune ce se intampla.
- Acum o sa iti spun o mica poveste: "Cu mult mult timp in urma exista un continent Raks unde nu existau razboaie si nu existau lupte totul erea in armonie si pace, pama intro zi neagra cand un asteroid a lovit partea de nord a continentului, din el a iesit Satan lordul demon, ce a transformat toata regiunea de nord in imperiul sau demonic, in acel moment continentul sa frant in 4 imperii, imperiul de Nord sau Lumea Demonilor, Imperiul de Sud sa Taramul Sfant, imperiul de West sau Regatul Razboiului si Imperiul de Est, sau Tara Comertului, Imperiile de Sud,West,si Est sunt in razboi cu imperiul de Nord. Dar au nevoie de o persoana, o persoana speciala care sa ii ajuta in lupta impotriva lui Satan, si tu esti acea persoana.
- Ceeee eu!! De ce eu? nu sunt cu nimic special sunt un simplu om bun de nimic ce sta toata ziua in facata Calculatorului, Si de ce nu ii ajuti tu doar esti un zeu poti face orice vrei?
- Asta e adevarat dar eu nu pot interveni in acest razboi, din acest motiv te-am ales pe tine, deci vrei sa salvezi Raksul de amenintarea demonica?
- In niciun caz duma acasa!
- O so iau ca pe un da, la revedere tinere Clau
- Ce stai nuuuuuuuuuu. si Clau fu cuprins de un somn adanc......
TO BE CONTINUE
Sus In jos
izabela :*
Kaigai
Kaigai
izabela :*

Ryo : 0
Likes : 3

Land of 4 kingdom Empty
MesajSubiect: Re: Land of 4 kingdom   Land of 4 kingdom Icon_minitimeDum Mai 11 2014, 03:04

Capitolul 1 - Micul Luptator

07:00
Tsrrrrrr tsrrrr
- Ahhaaa (,) ceas idiot (,) taci odata. Striga , striga Clau pe jumatate adormit si dadu  da cu pumnul in ceasul de pe masa de langa pat, apoi se ridi ca ridica si se uita imrejur imprejur in camera lui ciea cea mica, poate erea . Poate ca era mica dar erea era palatul lui (punct si cu litera mare) avea Avea un televizor (,--> termenii unei enumeratii trebuiesc separati prin virgula) un calculator (,) un frigider full cu mancare si o conexiune grozava la internet.
- Ahaaaammmmm cred ca ar trebui sa ma ridic. Spune  (,) spune Clau (punct) Clau este un baiat de 17 ani, cu parul negru ca taciunele, ochi verzi ca smaraldul si un corp deloc lucrat.
- Sa vedem ce este de mancare? (nu ti se pare ca suna aiurea cand o citesti ca pe o intrebare -cu intonatie- ? eu una as fi spus "sa vedem ce avem de mancare ...") . Deschise usa frigiderului si lua o doza de Cola,(.) Cam asta erea era mancarea lui,(spatiu , te rog)apoi se duse duce direct la calculatorul de langa ferestra si se uita la anime 24/7 ore pe zi(.)facea Face acelasi lucru mereu si mereu(,)asta erea este rutina sa zilnica, practic(,)erea era un Neet.
07:00
Tsrrrrrr tsrrrr
- Ahhhhhh nu vreau sa ma trezesc. Ca de obicei se ridica(,)lua o doza de Cola si se duse duce(pastreaza acelasi timp te rog)la Calculator, il porni porneste si decise decide sa isi verifice Mail-ul,(.) se Se uita bine prin lista si vazu vede un mail misterios trimis de la un anonim.
"Daca teai te-ai plictisit de aceasta lume apasa OK"
- Ce fel de Mail este asta? dar in fine.(,) si Clau apasa OK,(.) In acel moment totul in jurul lui devenise devine negru(,)nu vedea nimic, parca ar fi intru-n intr-un void vid.
- Aaaaa ce se intampla,(?) Unde sunt?
- Esti in lumea mea.(,) Raspunse raspunde o voce ce se auzea de oriunde ai asculta.
- Cine esti(?)Unde ma aflu?
- Eu sunt Teko(,)zeul Intelepcini , si iar tu esti in lumea mea.
- Ce Zeu(?)Ce intelepciune(?)Ce se intampla(?)
- Acum o sa iti spun o mica poveste: "Cu mult mult timp in urma exista un continent Raks unde nu existau razboaie si nu existau lupte(iar) totul erea era in armonie si pace, pama pana intro intr-o zi neagra cand un asteroid a lovit partea de nord a continentului,(.)Din el a iesit Satan(,)lordul demon, ce a transformat toata regiunea de nord in imperiul sau demonic,(.)In acel moment continentul sa s-a frant in 4 imperii, imperiul de Nord sau Lumea Demonilor, Imperiul de Sud sa Taramul Sfant, imperiul de West(daca tot le-ai spus pe toate in romana de ce nu faci la fel si cu "west-ul" ? --> vest) sau Regatul Razboiului si Imperiul de Est, sau Tara Comertului,(.)Imperiile de Sud,West Vest,si Est sunt in razboi cu imperiul de Nord.(,)dar au nevoie de o persoana, o persoana speciala care sa ii ajuta ajute in lupta impotriva lui Satan, si iar tu esti acea persoana.
- Ceeee(?)Eu(?!)!! De ce eu(?!)? Nu sunt cu nimic special(,)sunt un simplu om bun de nimic ce sta toata ziua in facata fata Calculatorului,(.)Si de ce nu ii ajuti tu(?)Doar esti un zeu poti face orice vrei?
- Asta e adevarat dar eu nu pot interveni in acest razboi, din acest motiv te-am ales pe tine, deci vrei sa salvezi Raksul de amenintarea demonica?
- In niciun caz(!!!)duma Du-ma acasa!
- O so s-o iau ca pe un da, la revedere tinere Clau
- Ce(?!?!)Stai(!)Nuuuuuuuuuu(!!!!)(,) si Clau fu este cuprins de un somn adanc......
TO BE CONTINUE


Da , este exact ceea ce crezi : ti-am corectat fic-ul cuvant cu cuvant .Don't juge me :3 Am facut asta ca sa-ti dai seama efectiv unde ai gresit , sa-ti arat pe text . Sper ca nu te-am suparat in vreun fel , nu asta-mi era intentia , eu vreau sa te ajut sa evoluezi . Totusi , daca te-am suparat atunci imi cer scuze insa faca o critica constructiva nu putem avansa parerea mea . Acum hai sa trecem la lucruri mai serioase .
Greseli gramaticale identificate : Forma gresita/ Forma corecta
cia/ cea
erea/ era
teai/ te-ai
intru-n/ intr-un

void/ vid

intro/ intr-o

sa/ s-a

duma/ du-ma (duma scris legat inseamna altceva)

so/ s-o si te-ai mai repetat cu "cia" , "erea" , "intru-n" si altele .

Ideea : Este una interesanta si nu am vazut multe fic-uri de genu' , mie una-mi place .

Actiunea : Este ponderata , nici prea repede nici in slow-motion , numa' buna de rumegat . Vezi , ai grija , daca incepi cu un timp continui cu acel timp pana la capat . Tu ai inceput cu prezentul apoi ai dat-o-n trecut , unde a fost cazul am "corectat" eu .

Estetica : Din cate vezi , la estetica nu stai deloc bine . Ai multe greseli ortografice , de tastare , de sens si nu stii efectiv unde sa pui punctul unei propozitii . Tu ai continua-o la infinit , un semn al exclamarii si aici ! Ai grija la puncte , la virgule si de fapt la tot ce inseamna semne ortografice .

Cursivitate :  Te descurci ok , nu te pierzi aiurea in ideei .
Mda , as fi mai avut de scris dar e tarziu si mai las si pe altii *smily face*

Oricum , te astept cu next , vrea sa vad cum evoluezi ! 

~Ceao
Sus In jos
Puff'sTTX
Kaigai
Kaigai
Puff'sTTX

Ryo : 0
Likes : 0

Land of 4 kingdom Empty
MesajSubiect: Re: Land of 4 kingdom   Land of 4 kingdom Icon_minitimeDum Mai 11 2014, 09:44

Capitolul 2 - Incepe antrenamentul

- Ahhh ce bine am dormit. Spune Clau de parca nimic nu sar fi intamplat, dar de odata isi aduse aminte de convorbirea cu Teko apoi deschise ochi si opserva ca se afla int-un camp inverzit chiar langa o padura, se uita cand se ridica opserva ca nu mai avea aceleasi haine acum era imbracat intr-o camasa de inn alba, o armura simpla de piele, pantaloni de canepa negri si o sabie ornata la brau.
Apoi se ridica si o lua din loc, se decise sa intre in padurea de langa campie se apropie de marginea paduri si zgomote ciudate se auzeau din interiorul ei, dar tot a intrat oricum altceva nu avea de facut,se plimba putin prin padurea deasa si intunecat si se decis sa faca un popas, finca cu corpul lui slabut nu putea inainta prea mult fara pauze.
Cruaaaaaa se auzi deodata deasupra lui Clau, se pare ca erea o ciara de 10X mai mare decat una obisnuita.
- Aaaaaaaaaaa, la naiba! Apoi fugi in orice directie dar cioara tot se lua dupa el, se gandi ca ar putea folosi sabia dar poi isi dete seama ca nu stie sa o foloseasca, fuge in continu si da de o fata, fata acea ave un par blond si lung pana fun si avea pe ea oarmura de fier cu un simbol de cruce pe piept.
- Fugii daca vrei sa traiesti. Striga Clau la fata, fata il auzi dar nu facu nimic cand clau se apropie de ea, scoase o sabie mica ce o avea in spate si o indrepta spre Clau.
Clau se sperie de faptul ca fata a scos sabia si a indreptato in spre el, dar tot fugi inainte si trecu pe langa fata,se opri in spatele ei.
- Hei fugi e o cioara uriasa.
- Tocmai deaia nu fug idiotule.
Cioara se apropie si fix in acel moment fata sari doi metri inaltime si se invarti inspre cioara careia ia infpt sabia in cap, cioara cazu si muri iar fata nici nu fuse atinsa.
- Cum ai facut asta. Zise clau cu o fata uimita.
- Antrenament si cine esti,de ce te afli prin aceste paduri ce colcaie de demoni?
- Eu sunt Clau si am fost adus fara voia mea in aceasta lume de un zeu idiot.
- cum indraznesti finta fara pic de creieri sa il insulti pe Teko. Si fata indrepta sabia catre el, de data asta cu intentia de al ucide pe el si nu cioara.
- Nu indrepta aia spre mine nu vreau sa raman fara un ochi, si oricum zeul ala este un idiot.
- TE-AM AUZIT, PE CINE FACI TU IDIOT HAAAA. Se auzio o voce ce venea de nicaieri, era Teko.
- Du-ma inapoi, nu vreau sa ma aflu aici. Striga Clau la zeu
- FATO TE NUMESTI SAMMANTA NU-I ASA?
- Aaaa daa marite creator, nu trebuie sa vorbesti cu o finta asa josnica si ca mine.
- SAMMANTA ITI VOI DA O MISIUNE, TREBUIE SA IL INVETI PE ACEST BAIAT FARA PIC DE JENA SA LUPTE. Si vocea zeului nu se mai auzi
- Da marete asa o sa fac
- Deci te numesti Sammanta, eu sunt Clau inacantat sa te cunosc.
- De acum o sa fi elevul meu, inteles.
- Inteles. Clau avea un fel de fetis cu fetele blonde.
- Sa incepem cu inceputul, vad ca ai o sabie scoateo si lupta prichindelule. Si Sammanta scoase sabia si o intinse din nou spre Clau.
Clau scoase sabia si o atinti asupra Sammantei, o ataca de dar Sammanta decat ridica sabia si ii opri atacul, ataca din nou si din nou dar fara rezultat Sammanta nici nu se clintea.
- Nu am nici-o sansa, nu sunt bun de nimic. Spuse Clau si arunca cu sabia de pamant.
- Asta e adevart esti bun de nimic dar si eu eram la fel cand am inceput practicare sabiei, urmam un proverb "Incetul cu incetul se fabrica otetul" deci intelegi nu poti face ceva in prima ta zi de antrenament poate peste cateva luni vei reusi sa lupti cum trebuie.
- Cccateva luni, o sa mai stau aici cateva luni? nuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Izabela iti multumesc pentru ca miai aratat greselile, in acest capitol am incercat se pun in practica ce miai zis, nu am mai flosit greseli gramaticale (cred) si sper sa va placa la toti cei ce il cititi.
Sus In jos
izabela :*
Kaigai
Kaigai
izabela :*

Ryo : 0
Likes : 3

Land of 4 kingdom Empty
MesajSubiect: Re: Land of 4 kingdom   Land of 4 kingdom Icon_minitimeDum Mai 11 2014, 13:42

Aghhh , o luam de la capat ? :]]

Capitolul 2 - Incepe antrenamentul

- Ahhh ce bine am dormit. Spune , spune Clau de parca nimic nu sar s-ar fi intamplat, dar de odata deodata isi aduse  aduce aminte de convorbirea cu Teko apoi deschise deschide ochi  ochii si opserva observa ca se afla int-un intr-un camp inverzit , chiar langa o padura padure ,(.)se uita cand se ridica Se ridica si opserva observa ca nu mai avea aceleasi haine(.)Acum era imbracat intr-o camasa de inn in alba, o armura simpla de piele, pantaloni de canepa negri si o sabie ornata la brau.
Apoi se Se ridica si o lua din loc, (.) Se decise decide sa intre in padurea de langa campie (si) se apropie de marginea paduri padurii si  . Zgomote ciudate se auzeau din interiorul ei ,(fara virgula) dar(el)tot a intrat  oricum  (,)altceva oricum nu avea de facut,se . Se plimba putin prin padurea deasa si intunecat intunecata si se decis decide sa faca un popas, finca  fiindca cu corpul lui slabut nu putea inainta prea mult fara pauze.
Cruaaaaaa(,)se auzi aude deodata deasupra lui Clau, se pare ca erea era o ciara cioara de 10X zece ori mai mare decat una obisnuita.
- Aaaaaaaaaaa, la naiba! Apoi fugi  , apoi fuge in orice directie (nu ti se pare ca suna aiurea ? "orice directie" ?) in zig-zag dar insa cioara tot se se tot lua dupa el, se . Se gandi gandeste ca ar putea folosi sabia dar poi isi dete da seama ca nu stie sa o foloseasca, fuge in continu  . Fuge incontinuu si da de o fata, (punct) fata acea ave  Fata aceea avea un par blond si lung pana fun si avea pe ea oarmura si purta o armura de fier cu un simbol de cruce pe piept.
- Fugii daca vrei sa traiesti. Striga , striga Clau la fata, fata . Fata il auzi aude dar nu facu face nimic(.) Cand clau Clau se apropie de (,) ea scoase scoate o sabie mica ce o avea in spate si o indrepta spre Clau.
Clau se sperie de faptul ca fata a scos sabia si a indreptato indreptat-o in spre inspre el, dar tot fugi inainte si trecu pe langa fata,se opri in spatele ei.(propozitia asta a fost absolut lipsita de sens , a trebuit s-o citesc de cateva ori ca sa inteleg la ce te-ai referit , noroc ca am o imaginatie bogata :3). El continua sa fuga pana ce ajunge in spatele fetei si ii spune :
- Hei(,)fugi(,)e o cioara uriasa.(!!)
- Tocmai deaia  d'aia nu fug(,)idiotule.
Cioara se apropie si fix in acel moment fata sari sare doi metri inaltime si se invarti invarte inspre cioara careia ia i-a infpt sabia in cap, cioara  . Cioara cazu si muri iar fata nici nu fuse atinsa.
- Cum ai facut asta. Zise , intreaba clau Clau cu o fata uimita.
- Antrenament si cine esti(?) de De ce te afli prin aceste paduri ce colcaie de demoni?
- Eu sunt Clau si am fost adus fara voia mea in aceasta lume de un zeu idiot.
- cum Cum indraznesti(,) finta fiinta fara pic de creieri . sa Sa il insulti pe Teko ?! . Si si fata indrepta sabia catre el, de data asta cu intentia de al ucide pe el si nu cioara.
- Nu indrepta aia spre mine nu vreau sa raman fara un ochi, si oricum(,)zeul ala este un idiot. 
- TE-AM AUZIT (!!) PE CINE FACI TU IDIOT(,)HAAAA (?!?!) , Se auzio se aude o voce ce venea de nicaieri, era Teko. : era Teko .
- Du-ma inapoi, nu vreau sa ma aflu aici. Striga , striga Clau la catre zeu
- FATO(,) TE NUMESTI SAMMANTA(,) NU-I ASA?
- Aaaa daa(,) marite creator, nu  . Nu trebuie sa vorbesti cu o finta fiinta asa josnica si ca ca si mine.
- SAMMANTA(,) ITI VOI DA O MISIUNE( : ) TREBUIE SA IL INVETI PE ACEST BAIAT FARA PIC DE JENA SA LUPTE. Si  , si vocea zeului nu se mai auzi aude .
- Da(,) marete marite (,)asa o sa fac(.)
- Deci te numesti Sammanta, eu sunt Clau inacantat sa te cunosc.
- De acum o sa fi elevul meu, inteles.(?)
- Inteles. Clau avea un fel de fetis cu fetele blonde.
- Sa incepem cu inceputul, vad ca ai o sabie (.)scoateo  Scoate-o si lupta(,) prichindelule. Si , si Sammanta scoase scoate sabia si o intinse intinse din nou spre Clau.
Clau scoase scoate sabia si o atinti atinteste asupra Sammantei, o ataca de dar Sammanta decat ridica sabia si ii opri atacul, ataca . Ataca din nou si din nou dar fara rezultat(,) Sammanta nici nu se clintea.
- Nu am nici-o nicio sansa, nu sunt bun de nimic. Spuse , spune Clau si arunca cu sabia de pamant.
- Asta e adevart adevarat (,)esti bun de nimic dar si eu eram la fel cand am inceput practicare sabiei, urmam un proverb "Incetul cu incetul se fabrica otetul" deci intelegi(,) nu poti face ceva in prima ta zi de antrenament poate . Poate peste cateva luni vei reusi sa lupti cum trebuie.
- C-c-cateva luni,(?!?!) O sa mai stau aici cateva luni?(?!) Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu.(!!!)

Izabela(,) iti multumesc pentru ca miai mi-ai aratat greselile, in . In acest capitol am incercat se pun in practica ce miai mi-ai zis, nu am mai flosit folosit greseli gramaticale (cred)[bine spus , "cred"] si sper sa va placa la toti tuturor cei ce il cititi.Greseli gramaticale identificate : Forma gresita/ Forma corecta
sar/ s-ar
de odata/ deodata
observa/ observa
inn/ in
paduri/ padurii
finca/ fiindca
erea/ era
ciara/ cioara
dete/ da
in continu/ incontinuu
in spre/ inspre (Dinspre şi înspre indică direcţia din care se petrece sau, respectiv, în care se îndreaptă ceva)
deaia/ d-aia (desi forma corect literara este "de aceea" dar merge si d-aia , in niciun caz "deaia")
finta/ fiinta
marete/ marite
scoateo/ scoate-o
nici-o/ nicio
miai/ mi-ai


O.o , ai grija la greseli mai . Cititorul nu este dispus sa-ti "corecteze" tie greselile , din contra , el se asteapta de la tine , ca si "scriitor'' , sa fie totul corect scris gramatical . Crede-ma , poti avea tu cea mai frumoasa descriere , idee , naratiune , dialog si toate celelalte insa daca jumatate din capitol este gresit din punct de vedere gramatical , degeaba . Daca nu esti sigur cum se scrie un cuvant sau ceva de genu' da un search pe google , nu-i nicio rusine .. mai naspa e sa postezi cu greseli :]

By the way , imi place mult capitolul . Sper sa te perfectionezi :3 ~Ceaoo .
Sus In jos
Damaris
Kaigai
Kaigai
Damaris

Ryo : 0
Likes : 27

Land of 4 kingdom Empty
MesajSubiect: Re: Land of 4 kingdom   Land of 4 kingdom Icon_minitimeDum Mai 25 2014, 11:01

Nu ştiu cum a avut Izabela răbdare să-ţi critice ficul, dar ai face bine să o asculţi. Drept mulţumire că s-a chinuit şi pentru tine, că să te perfecţionezi.
Şi mie îmi place capitolul.
Dar vreau să dai un edit la primul post şi să modifici la titlu. Niciodată nu se pun cifre, doar litere.
Aşa.

În rest, nu pot spune că-mi place foarte mult, dar e un ceva... până la urmă, şi am citit ... până la urmă xD . Pot spune că e un fic mai bun decât multe pe care le-am citit, dar ai nevoie să înveţi mai mult despre arta asta.
Sus In jos
izabela :*
Kaigai
Kaigai
izabela :*

Ryo : 0
Likes : 3

Land of 4 kingdom Empty
MesajSubiect: Re: Land of 4 kingdom   Land of 4 kingdom Icon_minitimeDum Iun 01 2014, 15:37

Adevarat ii graiesti tu , Dam , mai ai mult de invatat . Iar exersatul este mama invataturii . Deci , exerseaza ! Scrie mai mult , si mai mult , si mai mult . Scrie povesti scurte , cronici , orice-ti trece prin minte . Te astept cu urmatorul capitol , nu lasa balata un fic cu o idee asa de interesanta . ITI INTERZIC . ~Ceaaoo
Sus In jos
Quinzel
A-K Kiri
A-K Kiri
Quinzel

Ryo : 1
Likes : 20

Land of 4 kingdom Empty
MesajSubiect: Re: Land of 4 kingdom   Land of 4 kingdom Icon_minitimeMar Oct 21 2014, 20:37

Fan-fic blocat datorită inactivității. Dacă dorești să îl redeschizi îmi trimiți un PM și se rezolvă. ^_^
Sus In jos
Continut sponsorizat
Land of 4 kingdom Empty
MesajSubiect: Re: Land of 4 kingdom   Land of 4 kingdom Icon_minitime

Sus In jos
 
Land of 4 kingdom
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Fan Zone :: Fan Fiction :: Fic-uri Blocate-
Mergi direct la: