Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 O nouă viaţă

In jos 
AutorMesaj
Zet
Kaigai
Kaigai
Zet

Ryo : 0
Likes : 4

O nouă viaţă Empty
MesajSubiect: O nouă viaţă   O nouă viaţă Icon_minitimeMar Aug 05 2014, 15:03

No, bună ziua oameni buni. Datorită câtorva persoane (vă ştiţi voi XD), m-am hotărât să încep un fic, care probabil va fi o bătaie de joc (sau nu?) pentru experţi. Veţi vedea despre ce e vorba.
Dacă vă place, nu ezitaţi să daţi un comment, aşa vă voi afla părerile wink.


O nouă viaţă
Capitolul I - Transferul

Unde mă aflu? Cine sunt? Care mi-e rostul în viaţă? De ce-mi pun atâtea întrebări nesemnificative care totuşi îşi au un rost pentru un trist ca mine?
Tipul ăla trist sunt eu, un adolescent de 15 ani care crede că viaţa îţi poate lua mai mult decât îţi poate oferi. Locuiesc de ceva vreme în Anglia, alături de fratele meu geamăn, care este cel mai popular şi inteligent tip din liceu. Eu sunt chiar opusul lui. Maximilan Ford, elevul cu cea mai slabă medie de admitere la liceu, copilul problemă, aşa fiind considerat. Fratele meu, Eduard Ford, elevul cu cea mai mare medie de admitere la liceu, elevul model şi aşa mai departe.
Acum vă întrebaţi oare cum e o zi din viaţa mea de liceu nu? Ei bine, veţi vedea.

Era ora 7 dimineaţa. Un copil nevinovat doarme în lumea lui de vis. Ei bine, dormea, până a fost trezit de enervantul său frate. Da, în fiecare dimineaţă, aşa începe rutina. Pianul ăla deranjant scoate o simfonie de sunete armonioase, similare păsărilor ce te trezesc dimineaţa. O să-i rup pianul ăla în bucăţi. În camera mea intră un băiat nu foarte înalt, cu ochii căprui, un păr ciufulit negru şi cu o pereche de ochelari. Ăla era perfectul meu frate. Fiind gemeni, singurul lucru care ne face diferiţi este caracterul şi faptul că el poartă acei mirifici ochelari. Acum, oare de ce credeţi că m-ar trezi la 7? Temele. Da, în afară de faptul că era popular, cum am mai spus, este şi un elev silitor, aşa că trebuie să mă sâcâie la cap cu teme de o tonă. Adică alea în plus pentru că nu stau locului în ore. După ce termin temele, merit o recompensă, adică nişte haleală mai bine zis. Chiar dacă nu par, ştiu să gătesc foarte bine. Dacă nu aş fi eu, geniul ar muri de foame.
De pe scări, se aud nişte paşi destul de apăsaţi, violenţi aş putea spune, a unei fete. E clar, iar e nervoasă. Cu o venă gata să-i explodeze, zeul distrugerii ajunge în bucătărie. Era o fată de vârsta noastră, care din motive ciudate, locuieşte cu noi... şi are şi ea o soră.
-Maaaaax! spune fata cu o voce stridentă
Ea este Anastasia, sau Ana. Este cu câţiva centimetri mai scundă ca noi. Are ochii albaştrii ca marea, un păr roşcat şi detaliul cel mai ciudat, deşi are doar 15 ani, Domnul a înzestrat-o cu un bust generos. Când sare, sânii ei mari se mişcă în sus şi în jos, ăsta fiind motivul pe care o tolerez. Dar totuşi, să trecem peste perversiuni.
-Ce-am mai făcut? spun eu cu o voce nevinovată
-După ce că eşti un pervers, acum eşti şi mincinos! Unde mi-ai pus sutienul?
-Surioară, lasă-l în pace, vrei să murim de foame?
Sora ei, Elena, era probabil cea mai drăguţă fiinţă de pe planetă. Culmea, ea era de asemena o soră geamănă cu Ana. Ca trup, nu încăpea îndoială că-s identice, însă aveau caractere exact opuse, ca mine şi fratele meu. Din moment ce v-am spus deja cum arată Ana, presupun că nu mai e nevoie de o descriere a Elenei.
-Ana, ţi-am găsit sutienul în camera lui Max sub o revistă...
Jur că o să-l omor cu mâinile mele.
-Ăăăă, e de jucărie?
Asta era tot ce mai puteam să spun, pentru că în a doua secundă aveam un cucui cât ciocanul tatei de mare.
Cred că mai aveţi o întrebare. Unde ne sunt părinţii? Ei bine, aici vine şi partea tristă. Acum un an, înainte să intrăm în liceu, a avut loc un incident neprevăzut. Părinţii mei şi ai surorilor aveau o întâlnire de afaceri. Însă din păcate, incidentul a lăsat victime. Taţii noştrii au murit, mama mea de asemenea, iar mama lor este în comă. De aceea eu cu Ed i-am promis mamei lor că le vom proteja cu orice preţ. Acum că am clarificat şi asta, cred că putem merge mai departe.
Singurul lucru bun în legătură cu asta este că noi şi ele suntem în clase diferite, astfel nu există şanse de cine ştie ce şiretlicuri din partea Anei.

Liceul Brief. Închisoarea unde eram condamnat pentru următorii 4 ani. A trecut o săptămână de când am intrat prima oară pe poarta liceului. "Bobocii" au fost deja integraţi cu toţii în anumite grupuri, până şi eu. Fratele meu este tipicul tocilar, aşa că să nu vă miraţi dacă vă povesteşte de Univers şi de atomi. Ana este o sportivă, aşa că s-a înscris la echipa de atletism a şcolii (90% din public format din băieţi), iar Elena este la clubul de artă (la fel ca corpul ei, o artă). Tocmai s-a dat startul orelor de curs, singurul lucru pe care-l puteam face era să aştept clopoţelul.
-Bună ziua elevi! Am o veste bună. Avem 2 eleve care au fost transferate în clasa noastră, Anastasia şi Elena.
-Viaţa mea s-a terminat. spun eu cu lacrimi de amăgire.

Va urma...
Sus In jos
Vizitator
VizitatorO nouă viaţă Empty
MesajSubiect: Re: O nouă viaţă   O nouă viaţă Icon_minitimeMar Aug 05 2014, 15:33

Imi place foarte mult compunerea ta narativa. Pe langa faptul ca este extrem de amuzanta, este usor citibila si interesanta. Inafara de cacofonia ''ca corpul'' nu am depistat nici o greseala gramaticala ceea ce este de asemenea un lucru bun pentru fic-ul tau. Singurul sfat pe care il am pentru tine ar fi sa incerci sa termini cu suspans, pentru a incuraja cititorul sa revina la fic-ul tau. Ai nota 9.5 din 10 de la mine!
Sus In jos
ely_lovesAnImE
Kaigai
Kaigai
ely_lovesAnImE

Ryo : 0
Likes : 8

O nouă viaţă Empty
MesajSubiect: Re: O nouă viaţă   O nouă viaţă Icon_minitimeMar Aug 05 2014, 22:00

Hai ma ca-mi place laugh . Nu serios chiar imi place O.O . E genul meu de fic , High-life viata la liceu bla bla .
Vroiam sa te critic pentru ca nu te-ai descris dar l-ai descris pe Ed si cum sunteti gemeni e the same thing . Imi place contrastul , I mean fratele popular - fratele mai putin (sau chiar deloc) popular , surorile "hot mess" si trecutul trist . O sa fie un fic comic asa-i ? 
Ca sa o citez pe Paula povestea este "usor citibila" ceea ce nu vezi foarte des pentru ca unii ori se complica cu milioane de detalii ori fac o mare varza din care nu intelegi nimic .
Sincer abia astept next . Chiar imi place . Good for you !
Sus In jos
Zet
Kaigai
Kaigai
Zet

Ryo : 0
Likes : 4

O nouă viaţă Empty
MesajSubiect: Re: O nouă viaţă   O nouă viaţă Icon_minitimeMier Aug 06 2014, 16:51

No, la cererea voastră (înduioşător), mi-am ocupat nişte timp cu al doilea capitol. Sper să vă placă.

Capitolul II - O mică schimbare


Salut. Eu sunt Max, un puşti de 15 ani căruia tocmai i s-a schimbat viaţa. Acum un an, un incident neprevăzut, ne-au adus împreună pe mine şi fratele meu Ed, cu frumoasele gemene Ana şi Elena. Noi 4 suntem în primul an la Liceul Brief, temniţa în care voi fi ţinut timp de 4 ani. Astăzi, ceva mi-a zdruncinat complet şi nesemnificativa şansă la un grup. Ana şi Elena tocmai s-au transferat în clasa noastră din vechea lor clasă. Ce înseamnă asta? 1001 feluri în care Ana îmi poate distruge neînsemnata reputaţie. Oare ce se va întâmpla cu mine?

După prima oră, în care gemenele au scos pe gură peste 9000 de cuvinte, a sosit şi mirifica pauză, în care puteam să-mi limpezesc gândurile alea de furnică. M-am dus la cele 2 cu venele gata să-mi ţâşnească.
-Stai aşa. Când s-a aranjat asta? spun eu nervos
-Păăăi, în timp ce tu îţi făceai de cap cu revistele deocheate, eu mi-am găsit un job. spune Ana mândră
-Şi ce legătură are asta cu faptul că sunteţi în clasa asta acum?
-E cam greu de explicat. Un profesor ne-a propus transferarea la cererea mea, desigur, i-am făcut un favor pentru asta. În afară că predă, acel profesor deţine un lanţ de supermarket-uri.
-Îmi şi imaginez ce favor i-ai făcut.... nu cumva o fela-
Şi mi-a prins un pumn în cap.
-Şi... cum de Elena se află în aceeaşi clasă?
-Ca să nu o las singură, i-am propus să o transfere şi pe ea, ba chiar m-am rugat de el.
-Te-ai rugat de el cu sâ... sângele fierbând. spun eu gata să scot o perlă
Mă întreb acum, oare de ce mă temeam cu adevărat? De faptul că mă va face de ruşine ştiind secretele mele? Oricum de pierdut nu mai am nimic (în afară de Ed, altfel temele de casă ar rămâne doar teme).

Ora de sport. Minunatul loc în care toţi experţii în manevrarea "schimbătorului de viteze" pot vedea un Rai. Aici se află şi minunatele gemene. Elena, nu era chiar o iubitoare a sportului, însă atunci când cădea, lucrarea mamei natură se izbea de podea, creeând o panoramă divină. Ana însă era atleta. Săriturile ei făceau ochii tuturor băieţilor să sară de asemenea, cred că ştiţi de ce. 
-Puştilor! Astăzi veţi face echipe mixte de câte doi. Ana, tu vei fii în echipă cu Ed. Elena, tu cu Max.
VISELE DEVIN REALITATEEE.
După ce profesorul a ales echipele, a urmat să ne dea indicaţii despre probă.
-Proba de azi constă într-o cursă de viteză, în care partenerul şi partenera trebuie să se ajute reciproc.
Eu eram mai receptiv, aşa că am prins de la cuvântul cursă ideea. Dar restul nu am ascutat, fiindcă eram prea concentrat pe darul mamei natură. Mai am puţin şi sângerez. Decolteul ăla e atât de evident, încât profesorul ne-a pus să stăm cu 2 metri mai în spate, perversul.
-START.
Cursa a început. Ana deja preluase conducerea, iar frate-miu era speriat de moarte, de ce? El de asemenea nu este un iubitor de sporturi. Iar Ana îl ducea... în cârcă cu un galop de gazelă.
I se văd chiloţeii.
Eu trebuia să mă descurc cu Elena, care mă putea încetini. Am făcut acelaşi lucru ca şi Ana, însă eu, atins de lucrarea zeilor, am luat un avans enorm. În timp ce-mi curgea sânge din nas, aveam o viteză inumană, la fel ca un câine în călduri alergând o căţeluşă.
-Echipa formată din Max şi Elena au câştigat.
Aveam un zâmbet satisfăcut, din anumite motive evidente. O dau jos cu grijă pe Elena.
-Am câştigat Elena.
-Aşa se pare...
-Apropo, de mult timp voiam să te întreb ceva.

Oare ce voia Max să o întrebe pe Elena? Veţi afla în următorul capitol! Va urma...
Sus In jos
ely_lovesAnImE
Kaigai
Kaigai
ely_lovesAnImE

Ryo : 0
Likes : 8

O nouă viaţă Empty
MesajSubiect: Re: O nouă viaţă   O nouă viaţă Icon_minitimeMier Aug 06 2014, 17:06

Ummm . A fost distractiv . Chiar foarte . Ai un stil lejer si pot studia usor actiunea .
Subiectul vine de la sine , este amuzant si adaugi si suspans pe final .
In continuare realizezi contrastul dintre fratele geaman perfect-si-"celalalt geaman" laugh . Detalii perverse din plin o.o zic .
Ai grija la virgule si scade umpicut  din dialog .
Imi place asa ca vezi sa-l faci din ce in ce mai interesant .
 Gambate Maxi !
Ely-senpai-sama-san-chan is out .
Sus In jos
Zet
Kaigai
Kaigai
Zet

Ryo : 0
Likes : 4

O nouă viaţă Empty
MesajSubiect: Re: O nouă viaţă   O nouă viaţă Icon_minitimeMar Aug 19 2014, 22:17

No, bună ziua/seara/dimineaţa oameni buni. Timp de o săptămână, nu am mai putut posta pentru că excursie şi pentru că seri la bar + bere gratis. Aşa că să-i dăm bătaie.

Capitolul III - O întrebare


Salut. Eu sunt Max, un puşti de 15 ani căruia tocmai i s-a schimbat viaţa. Acum un an, un incident neprevăzut, ne-au adus împreună pe mine şi fratele meu Ed, cu frumoasele gemene Ana şi Elena. Noi 4 suntem în primul an la Liceul Brief, temniţa în care voi fi ţinut timp de 4 ani. Astăzi a avut loc o întrecere amicală cu echipe mixte. Eu împreună cu Elena, am reuşit să ne impunem şi să câştigăm datorită ei... bine, dacă nu eram eu pervers, ne băteau Ana şi Ed. După ce s-a terminat frumoasa cursă, mi-am făcut curajul să o întreb ceva extrem de important, iar răspunsul ei conta foarte mult.

-Apropo, de mult timp voiam să te întreb ceva.
-Ce? spune ea puţin îngrijorată
-Vrei să...
-Ooo, cineva cere o întâlnire sau mi se pare mie? intervine Ana
-Vrei să mai ai sutien mâine sau nu?
Şi Ana tace.
-Cum spuneam, vrei să...
-Frăţioare!
Deci este incredibil.
-Iar ţi-ai uitat telefonul? Unde?
-Ăăăă.
Se terminase ora, iar eu cu frate-miu şi fetele am început să căutăm telefonul. Ne-am despărţit în 2 echipe, urmând să căutăm până şi în cel mai restrâns unghi din sală. Până la urmă aveam ceva de lucru, sala ocupând jumătate din clădirea liceului. Avem în ea un teren de baschet şi cu vreo 2-3 metri distanţă faţă de tribunele din interior, se află o pistă de curse. Folosită pentru aerobică (la fete mai exact). În fine, eu cu Elena am început să căutăm în tribune. Se putea mai bine de atât? Dacă nu am menţionat mai devreme, atunci e cazul să o fac. Darurile astea venite din ceruri, în afară că au un bust făcut pentru a te holba la el, au şi un posterior destul de bine format (pentru mine arată ca 2 mingii de fotbal, au nevoie de un picior). Când ea se apleacă, hormonii mei explodează, la ce privelişte mi-a oferit Cel de sus. Să revenim la subiect.
După o oră de căutări, nici noi, nici Ana cu Ed nu am găsit nimic. Ceva totuşi îmi atrage atenţia. M-am uitat la bustul celor 2 şi am observat ceva. Bustul Anei era puţin mărit faţă de cel al Elenei,
-Ana, uită-te puţin la pepeni. Cred că ai ceva între ei.
Ce direct sunt. Poate şi-a făcut o operaţie. Nu! Are un corp prea frumos pentru operaţii, poate îi creşte al treilea sân.
Da, nici una, nici alta. Între pepeni se afla telefonul lui Ed, telefon norocos. Poate mă transform şi eu în telefon... în altă viaţă.

S-au terminat orele de curs, iar noi ajungem cu bine acasă. Frate-miu s-a dus către pian (îl sparg în bucăţele, nu vreau un Mozart în sufragerie), Ana în camera ei unde probabil face iar exerciţii (o spionez după), iar Elena e tot în sufragerie uitându-se la un film din ăla siropos. Era ocazia perfectă să o întreb pe Elena de acea chestie. Toată ziua am fost întrerupt, acum în sfârşit a sosit momentul. Din moment ce pianul lui Ed scotea sunete egale cu un ţipăt de balenă, era imposibil ca el să ne audă. Iau o foaie şi un pix. Ce urma să fac cu ele? Am început să-i scriu întrebarea cu caligrafia mea antică în aşa fel încât să înţeleagă. Noroc că am dat la orele de engleză. I-am înmânat întrebarea. După o oră de chin în care s-a chinuit să descifreze fiecare cuvânt (scriu ca un copil de 4 ani, măzgăleli nu litere), mi-a dat un răspuns. Era da.
Care era întrebarea? "Vrei să-mi speli chiloţii?" cu tot cu emoticoane din alea de căţel timid.

Oare ce se va alege de Max şi ceilalţi data viitoare? Ce fel de peripeţii îl aşteaptă alături de fratele său şi cele 2 surori? Până data viitoare, Fainoşag a intrat, v-a scris, a salutat şi a plecat.
Sus In jos
ely_lovesAnImE
Kaigai
Kaigai
ely_lovesAnImE

Ryo : 0
Likes : 8

O nouă viaţă Empty
MesajSubiect: Re: O nouă viaţă   O nouă viaţă Icon_minitimeMar Aug 19 2014, 22:35

Wait.What the fuck was this ? 
No eu am cam pierdut firul . Ma asteptam la o intrebare (nu serioasa) cat de cat normala (dar normal e departe de tine Fain laugh ) . 
Deci .....Maxi, mama de ce Dumnazau ai pus iar rezumatul povestii tale si a lui Ed ? A ajuns la capitolul doi nu trebuie sa-l pui peste tot ca devine plictisitor sa tot citesti un lucru la nesfarsit .
Oricum asta a fost alt capitol funny ai pus si ceva suspans la intrebarea "mult asteptata" . Adica ...Fuck : "Vrei sa-mi speli chilotii ?"
Dude . Kill me now 
Faza cu telefonul si sanii Anei a fost epica . Nu ma puteam opri din ras laugh .
Next !
Ely-senpai-sama-san-chan is out .
Sus In jos
RedKing
Kaigai
Kaigai
RedKing

Ryo : 0
Likes : 4

O nouă viaţă Empty
MesajSubiect: Re: O nouă viaţă   O nouă viaţă Icon_minitimeMar Aug 19 2014, 23:15

Tu domnule, esti un geniu al comediei. Foarte tare povestea. Si, repet, sa nu te prind, sa nu te prind ca te lasi dupa cateva capitole. Lucrurile bune nu trebuie lasate. Sper sa aduci cat mai repede faze din astea. Cu imaginatia ta, nu stiu la ce sa ma astept. Si asta imi place, ca autorul sa fie imprevizibil. Continua fic-ul si termina-l.
Sus In jos
Zet
Kaigai
Kaigai
Zet

Ryo : 0
Likes : 4

O nouă viaţă Empty
MesajSubiect: Re: O nouă viaţă   O nouă viaţă Icon_minitimeMar Aug 26 2014, 23:24

No, de când cu RPG-ul şi chestiile nu am mai apucat să postez, însă trebuia să o fac. Sper să vă placă şi spor la citit. 

Capitolul IV - Vizita

Ah, weekend-ul. Acel final de săptămână aşteptat de toţi oamenii. De la copii de grădiniţă, şcolari şi liceeni, până la adulţi. Însă nu de asta vorbim. Urma să se întâmple ceva care-mi va distruge toate şansele la a citi o carte erotică şi a merge la bar. Ce se întâmplă azi? Se pare că va trebui să am grijă de un mic drăcuşor. O verişoară de a mea a născut acum câteva luni un băieţel şi din moment ce a fost lăsată baltă de către iubit, a vrut să-şi găsească unul. Şi astfel mă voi pricopsi în câteva minute cu un bebeluş. Sper să nu fie ca mama ei. Se aude soneria.
-Mă duc eu... spun asta cu o oarecare dezamăgire
-Ah, Max! Nu te-am mai văzut de mult timp!
Da, ea este verişoara mea, Tina. Îi ştiu măsurile, desigur confidenţiale. Are ochii verzi, un păr blond voluminos. Este îmbrăcată într-o jachetă de piele subţire, de culoare roşie. Are sub înăuntrul ei un tricou pe care scrie "Poke" direct pe pepeni, nişte blugi care ar putea fii un fel de semi-colanţi, i se puteau vedea formele. Purta în picioare nişte teneşi, fiind lucrul de care s-a ataşat prima oară. Ah, şi are 21 de ani.
-Deci... cum am vorbit la telefon. Crezi că poţi avea grijă de Steve cât timp sunt plecată? Uite, ai aici tot ce-ţi trebuie. Înainte să plec, îţi dau un sfat. DACĂ PĂŢEŞTE CEVA, O SĂ-ŢI TOC VIITORUL ÎN BUCĂŢI. Ok, pa!
Nu s-a schimbat deloc.
Intru în casă cu bebeluşul problematic, aşteptându-mă la ce e mai rău. Da... apare Ana.
-Să ghicesc, o să avem un nepoţel? spunea ea chicotind
-Idioato. Este fiul verişoarei mele, Steve. Steve, salut-o pe Ana.
Bebeluşul îi aruncă o privire de gheaţă fetei, de parcă nu ar dori-o în preajmă. După începe să plângă. Fix de asta am nevoie acum.
-Gata, linişteşte-te. Nenea Max te va ţine departe de Tanti Ana.
-T-tanti Ana? O să vorbim noi Max...

Abia a trecut o oră, iar cum o ştiu eu pe Tina, ar putea să stea şi jumătate de zi. Da, încă era dimineaţă. Aveam o idee. Fiind weekend, Ed dormea mai mult, avea să se trezească abia pe la 11. Ce-ar fi dacă l-aş folosi pe bebe? Intru în camera lui Ed şi deschid uşa încet. Iau cu grijă cărţile de pe masă, îl pun pe bebe pe ea şi îi dau o jucărie zgomotoasă. După vreo 5 minute, s-a trezit.
-Maaaax! Să nu-mi spui că... E NEPOTUL MEU?! spune el speriat
-Băi, nu ştiu ce aveţi toţi cu asta. E copilul verişoarei noastre, Tina. O mai ţii minte pe Tina nu? Cea care era gata să te violeze din lipsă de partener.
-Oh... deci ăsta e fiul ei. Sper să nu ajungă ca ea... sau ca tine. spune uitându-se rece spre mine.
Urma să merg către Elena, pentru că ştiu că-i plac copii mici, în plus poate mă va scăpa de el. Sper. Nici nu ajung bine la sufragerie şi dau de ea.
-M-m-max... ce ai mai făcut? Să nu-mi spui că...
-E pentru ultima dată, nu e copilul meu.
-Oricum ar fi, e aşa drăguţ! Te superi dacă te ajut să ai grijă de el?
Planul meu funcţionează exact cum am plănuit
Au trecut 2 ore. În continuare plânsete, cântece de leagăn şi altele. Bebeluşul tot plângea. Niciunul dintre noi nu avea experienţă. Ana a încercat să-l ţină în braţe, dar plângea mai tare. Ed a vrut să-l ţină dar a vomitat pe el. Şi eu am încercat, dar s-a sfârşit urât. Pentru un bebeluş e tare arţăgos. Era rândul Elenei. Ceea ce era ciudat, stătea în braţele ei. Însă... avea un motiv foarte bun. Elena era calmă, bună la suflet şi la propriu şi la figurat (if you know what I mean). În acel moment, Steve a făcut ceva ce m-ar fi făcut mândru dacă era fiul meu. Mânuţa, poftă de mâncare, poc a pus gheara pe pepenii Elenei.
Bine jucat Steve, bine jucat. Vreau să fiu bebeluş.
-Cred că îi e foame. spun eu puţin supărat
-Oh, atunci cred că mă dezbrac pentru el.
OOH, OARE CHIAR VOI VEDEA RAIUL ÎNAINTE SĂ MOR?
-Nu, nu. Tina ne-a lăsat nişte lapte în biberon. Deja l-am încălzit. intervine Ed
-Te urăsc frate.

Tina a ajuns în sfârşit înapoi. Era de mână cu un tip mai solid, avea un tatuaj cu dragon pe mâna dreaptă. Era brunet, cu ochi căprui şi cu o freză făcută cu lama. Avea un tricou pe care scria "Eat, sleep, break the rules" şi pantalonii strâmţi dintr-un oarecare motiv (no more details).
-Am venit să-l iau pe Steve. Sper că nu v-a făcut probleme.
-Să ştii că a fost mai distractiv decât credeam. Seamănă cu tine. Leit. Apropo tipule, ai grijă la Tina... dacă nu o satisfaci te face sac de box şi te ţine legat la pat în timp ce te loveşte cu fundul peste faţă (e posibil... cred... dacă e twerk).
-Ăhăm. spune ea cu o venă gata să explodeze
-Glumeam. Oricum, să vă ţină şi să aveţi grijă de Steve, este un diamant neşlefuit micuţul.
Va deveni ucenicul meu, îl voi transforma într-o armă de pipăit sâni umană.
Şi astfel s-a terminat încă o zi normală în casa fraţilor Ford şi a gemenelor frumoase.

Oare ce peripeţii îi mai aşteaptă pe aceşti tineri? Până data viitoare, Fainoşag a intrat, v-a scris, a salutat şi a plecat.
Sus In jos
RedKing
Kaigai
Kaigai
RedKing

Ryo : 0
Likes : 4

O nouă viaţă Empty
MesajSubiect: Re: O nouă viaţă   O nouă viaţă Icon_minitimeMar Aug 26 2014, 23:36

Esti prea penal frate. As vrea o data sa fac RPG cu tine, sa vad cat de spontan esti. Actiunea e bestiala. Am simntit ceva la acest fic ce nu am mai simntit nimic. Imi pot imagina clar actiunea. Nu te grabii cu nextu o creatie ca asta trebuie sa fie manevrata cu rabdare rolling on the floor 
PS: Acum mi-am dat seama de unde vine: Eat sleep, break the Streak.
Sus In jos
Quinzel
A-K Kiri
A-K Kiri
Quinzel

Ryo : 1
Likes : 20

O nouă viaţă Empty
MesajSubiect: Re: O nouă viaţă   O nouă viaţă Icon_minitimeMar Oct 21 2014, 21:36

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Continut sponsorizat
O nouă viaţă Empty
MesajSubiect: Re: O nouă viaţă   O nouă viaţă Icon_minitime

Sus In jos
 
O nouă viaţă
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Fan Zone :: Fan Fiction :: Fic-uri Blocate-
Mergi direct la: