Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 Tehnici/Arme

In jos 
AutorMesaj
Ina
Kaigai
Kaigai
Ina

Ryo : 0
Likes : 23

Tehnici/Arme Empty
MesajSubiect: Tehnici/Arme   Tehnici/Arme Icon_minitimeVin Aug 05 2016, 16:50

- T E H N I C I -


Light -  tehnică dotată cu o rază de maxim de 2 metri ce nu implică răni mortale asupra adversarului - 300-900 cuvinte.
-Tehnicile simple sunt creeate cu ajutorul purităţii şi a sfinţeniei. Doar lumina poate să finiseze acest proces, răul neavând ce căuta în aceste  lucrări. De aceea au primit numele de Light.
Shadow - tehnică dotată cu o rază de maxim 10 metri, în apropiere pot provoca răni mortale - 700-1500 cuvinte.
-Shadow sunt tehnici bazate pe lumină şi întuneric, puterea lor medie fiind dată de bătălia între cele două forţe opuse. Ca să fie echilibrată puterea tehnicii, trebuie folosită atât forţă fizică, cât şi mentală, forţele răului fiind controlate psihic, nu fizic. 
Dark - tehnici de rang înalt ce pot provoca răni mortale, poate distruge și un munte - 1000-2500 cuvinte.
-Dark sunt tehnici complicate, greu de folosit de către cei care sunt de partea binelui şi a luminii, dar nu imposibil de dobândit forţe mistice pentru a le tine-n frâul. Cu cât credinţa în bine se pierde, cu atât puterea tehnicii este mai bine finisată. Acestea se pot controla atât fizic cât şi psihic, dar pentru controlul deplin, puterea fizică este nulă, adică nu contează masa musculară, ci doar cea mentală.

__________________________________________________________

- A R M E-
Umane – Poate fi un pistol simplu ce doar trage gloanțe. Are efect doar asupra altor oameni sau a creaturilor de nivel mic. 300-700 cuvinte.
Mistice - sunt armele binecuvantate cu sângele creaturilor mistice în cazul în care ai putut învinge una, nu contează nivelul. Pot provoca răni grave sau mortale, depinde de numărul abilităților. Acestea pot avea maxim 8 abilități și sunt egale in distrugere cu tehnicile de rang. 700-1500 cuvinte.
P.S.: Tehnologia armelor este la fel de avansata ca in realitate . 

__________________________________________________________


- S I S T E M  G L O A N Ț E/E N E R G I E -

De reţinut: gloanţele ce sunt folosite de arme sunt din energie vitală, aşa că nu se pot cumpăra sau pierde. Între armă şi deţinător se face o conexiune, iar fiecare glonte în parte deţine o anumita cantitate de energie, primită de la respectiva persoană. Fiecare persoana are 100 de puncte pentru energia vitală, prin urmare depinde el ce armă foloseşte şi cum o foloseşte.
Pentru armele mici nu este nevoie de multă energie pentru a forma un glonte, dar pentru armele mari, de distanţă lungă şi forţă necesară, este nevoie de destulă energie. 

Armele umane nu au nevoie de multă energie vitala, oricât de mare este, are putere mică şi rezistenţa medie, arma nu consumă multă energie vitală, maxim 8 puncte din total, per glonte.

Cele mistice consumă 20 puncte per glonte, căci au o putere de tragere mai dură, distanţa este mai precisă şi mai extinsă, iar resursele de care are nevoie sunt ridicate. Pot exista şi arme ce consumă 50 de puncte, dar acelea sunt foarte periculoase, fiind folosite doar în cazuri de urgenţă.

Energia vitală trebuie să atingă maxim 30 de puncte. Dacă depăşeşte acest prag, persoana respectivă leşină dacă este într-o bătălie, fiind declarată pierzător. Dacă se ajunge la 10 puncte, persoana respectivă este considerată decedată, iar pentru a putea reînvia, trebuie să facă contract cu un vrăjitor de rang mediu, persoana în cauză devenindu-i sclav/slujitor, până când consideră vrăjitorul că este suficient, asta dacă vrea sau nu.

În concluzieArme umane: cel puţin 2, maxim 8 puncte per glonte
Arme mistice: cel puţin 10, maxim 20 de puncte per glonte.

Oamenii au 100 de puncte, dar trebuie folosite cu cap, pe când un vrăjitor sau o creatură are dublu, dar consumă mai multă energie:
-O tehnică Light consumă 20 de puncte;
-O tehnică Shadow consumă 50 de puncte;
-O tehnică Dark consumă 100 de puncte.
Sus In jos
 
Tehnici/Arme
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Universul RPG :: Informaţii :: Informaţii-
Mergi direct la: