Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 Smite

In jos 
AutorMesaj
Alterum Sanctus
Kaigai
Kaigai
Alterum Sanctus

Ryo : 0
Likes : 6

Smite Empty
MesajSubiect: Smite   Smite Icon_minitimeSam Oct 11 2014, 15:22

Smite EGMnow_Smite
SMITE este un MOBA 3rd person dezvoltat în exclusivitate de Hi-Rez Studios. În esență este marcat de asemenea tot de cele trei culoare drepte conturate cu mici denivelări pe alocuri în care soldățeii se bat ca chiorii agitând încoace și-n colo săgețile, bâtele, săbile și sulițele realizați după o configurație prestabilită de a ataca absolut tot ceea ce le iese prima dată în cale, iar tu ca mare și valoros zeu ce ești, te duci și dai ultimele lovituri în ei pentru a-ți umple buzunarele cu banii furați din salariul lor și așa nu îndeajuns de mare pentru sarcina la care sunt predestinații micuții, și anume, aceea de a merge la moarte sigură. Harta este destul de mare, fiind presărate drumuri și cotloane labirintice pe unde îți poți ambuscada adversarii sau pe unde poți găsi tabele cu monstruleți ce dețin diverse buff-uri care îți vor prinde mai bine ție decât lor, probabil. Acolo găsești bonusuri de atac, viteză de mișcare și regenerare mana ce te vor ridica un pic peste calitățile standard pe care ceilalți zei le au. Ei bine, că veni vorba de ei, imaginați-vă că puteți alege figuri precum Ra, zeul egiptean al Soarelui sau Hades, zeul infernului al cărui tată, Cronos, se află de asemenea pe câmpul de luptă, fiind nevoit într-un moment sau altul să se lupte pe viață și pe moarte cu propriul său fiu. Să nu mai vorbim de Artemis, zeița greacă a vânători care e foarte bine modelată.De fapt, toți zeii sunt foarte bine modelați, cu o acuratețe mitologică demnă de invidiat, până îți dai seama că acest joc are cele mai plictisitoare animații existente! Serios vorbind, oamenii care lucrează sunt fie niște bucăți de lemne ambulante, fie chiar nu au habar să-și facă treaba. Ce naiba, până și animațiile din meniuri ale personajelor sunt mai bune comparativ cu cele din joc!
Smite Smite-2014-04-03-17-49-53-532
Modul în care îți poți cumpăra iteme este exagerat de simplist și vine cu o mecanică identică cu a altor titluri MOBA precedente, în care fiecare item avea nevoie de o rețetă pentru a ajunge la un stagiu  beneficiar de puteri ceva mai consistente. Cu toate astea, SMITE este un joc accesibil, ce oferă o flexibilitate aparte zeilor, ce obțin nota fantasmagorică de pe o scară de 1 la 10 de 0 absolut. Fiecare este arhietip în genul damage per second, suport, tank și așa mai departe, fără nici o cale alternativă de a-ți construi build-uri variate, ci doar aceea ce a-ți schimba din obligația unui mage feedat ori a unor tanci nenorociți maximum două iteme, adăugând o porție ceva mai mare de penetration, ori magic resistance.  
De asemenea, ca orice joc ce se respectă, îți oferă posibilitatea de a-ți goli buzunarele pentru diverse piei cu care să-ți îmbraci eroul în vederea unei constituții ceva mai elegante d.p.d.v. vizual și moral. Combinația tastelor W-A-S-D plus mouse deschide o mulțime de posibilități în mecania jocului ce duce totuși la o dinamică aparte a acțiunii, atât de aparte încât dezvoltatorii s-au văzut nevoiți să adauge și tasta SPACE cu care îți poți contura după bunul plac mișcări de dans prin sărituri cu zeul pe care-l joci, fără să aibă nici o funcție activă la mecanica jocului! Practic este o umplutură de prost gust, dar distractivă totodată. Să revin totuși la modelarea personajelor ce te lasă gură cască, chiar dacă voice acting-ul nu este transmis cu o senzație lucrată cu la fel de mult profesionalism. Zeițele au evident parte de o atenție sporită din partea artiștilor, iar hipersexualizarea nu poate fi imputată unor fiinţe feminine celeste superioare muritorilor, perfecte prin definiţie. Neith, de exemplu, mai are puţin şi primeşte propriul club de fani, căci aspectul alternativ Ms. Diagnosis o îmbracă în costumaţia sumară a unei infirmiere slutty.
Smite 0
Am evitat să vă spun  de prima dată. Singura particularitate care m-a impresionat a fost varietatea modurilor principale de joc, fiind patru la număr, după cum urmează: Arena, Assault, Joust și Conquest(tipul clasic cu 3 culoare denumite simplu left, middle și right). Arena se remarcă prin lipsa cu desăvârșire a junglei și prin caracterul frenetic al acțiunii aflate într-o continuă mișcare nestăvilită. Culoarele dispar, iar acest lucru este suplinit de dimensiunea generoasă a mapei, unde majoritatea întâmplărilor de o importanță capitală sunt focusate chiar în centrul acesteia. Stăpânirea abilităţilor zeului devine primordială, deoarece echipa trebuie să funcţioneze asemenea unui tot unitar. Minionii sunt trimişi din punctul A în punctul B prin câmp deschis, victoria rezultând din “anihilarea” portalului advers, reprezentat sub forma unui total de 500 puncte iniţiale. Aşa cum o spune chiar jocul, o confruntare 5 vs. 5 în cea mai pură formă. Assault se apropie de formatul clasic 5 vs. 5 din alte titluri MOBA, cu singura deosebire că luptele se desfășoara între zeități alese complet aleatoriu, pe un singur culoar, unde victoria se obține prin eliminarea primului turn de apărare, a păsării Phoenix și a Titanului, „un fel de” ARAM pentru inițiați.  Totuşi, modul Conquest rămâne cel mai complex din toate punctele de vedere, acolo ai posibilități multiple, îți poți forma strategii și tactici deschise de sistemul MOBA three lane, cuplate cu prezenţa obiectivelor secundare. Harțile favorizează în mare parte numai confruntări fugitive de tipul „dă-i și fugi”, dar se întâmplă uneori ca două echipe să se încleșteze într-o luptă brutală 5 vs. 5 în care să fie nevoită să-și folosească tot arsenalul de abilități. Orice mișcare din joc este recompensată cu gold ce îl folosești în clădirea unor obiecte cât mai puternice astfel încât să-ți poți înfrânge inamicii inferiori cât mai rapid. Perspectiva 3rd person îmbracă totul într-o aura personală, trăsătură absentă în alte jocuri asemănătoare. Astfel, SMITE câştigă foarte mult teren în faţa concurenţei. Grafica şi sunetul îşi fac treaba, generând o atmosferă imersivă, cu toate că nu ies în evidenţă prin cine ştie ce calităţi. SMITE se găsește încă la o fază de început în care continuă să-și extindă comunitatea și să implementeze cât mai multe funcții atrăgătoare, încercând totodată să facă experiența de joc cât mai incitantă, cu toate că nu reușește să mulțumească pe toată lumea. Să privim partea bună în schimb! E gratuit și îndeajuns de bine realizat încât să distreze mai ales când stai în party-uri cu o echipă întreagă manevrând personajele mitice ce îți stau la dispoziție.


Minimum requirements

  •   OS: Windows XP SP2, Windows Vista or Windows 7
  •   Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz
  •    RAM: 2GB (XP), 3GB (Vista, Win7)
  •    Graphic card: ATI or Nvidia graphics card with 512MB video ram or better and Shader Model 3.0+ support. (ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher).
  •  Sound card: DirectX compatible sound card
  •  Hard drive: 10 GB free
Sus In jos
Gekiro
Kaigai
Kaigai
Gekiro

Ryo : 1
Likes : 0

Smite Empty
MesajSubiect: Re: Smite   Smite Icon_minitimeLun Feb 09 2015, 20:23

Din experiența personală pot spune că Smite mi-a oferit niște experiențe total diferite de cele oferite de alte MOBA-uri de genul LoL,Strife,Dota,etc. Nu au acel feel de originalitate. În plus,nu prea vezi săptămână fără promoții pe Smite. În caz că există jucători Smite,vedeți că e parteneriatul Smite cu Overwolf. Șansă la skin gratis la Fenrir xD. Obviously nimeni care nu joacă Smite nu va ști ce zic eu acum.
Sus In jos
MaxFire132
Kaigai
Kaigai
MaxFire132

Ryo : 0
Likes : 0

Smite Empty
MesajSubiect: Re: Smite   Smite Icon_minitimeMier Iul 15 2015, 19:02

Gata e cel mai tare forum. Intru si eu in aici.
Sus In jos
CristyRMX
Kaigai
Kaigai


Ryo : 0
Likes : 0

Smite Empty
MesajSubiect: Re: Smite   Smite Icon_minitimeJoi Aug 06 2015, 01:35

Ma bag eu man,ce lv ai? Poti adauga numele cristy98
Sus In jos
Continut sponsorizat
Smite Empty
MesajSubiect: Re: Smite   Smite Icon_minitime

Sus In jos
 
Smite
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Diverse :: PC Games :: Jocuri PC Online-
Mergi direct la: