Naruto Fan-Club Romania
Bine ai venit!
Sperăm să te distrezi pe forumul nostru.

Sfat: Pentru a avea acces la toate informațile forumului si pentru a face parte din comunitatea noastră, te rugăm sa te înregistrezi.

Naruto Fan-Club Romania

Un forum tematic Naruto dedicat experienţei unice de a deveni un ninja!
 
PortalAcasaCautareConectareInregistrare
Boruto episodul 154 îl puteți găsi AICI

 

 Cele 7 sigilii blestemate

In jos 
AutorMesaj
Vizitator
VizitatorCele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeDum Apr 20 2014, 19:26

Capitolul I


Viaţa în univers e grea şi tristă . Ideka încerca să se acomodeze cu noul liceu la care a fost transferat . Acesta nu era liceu normal era unul dintre singurele licee mixte care accepta toate rasele de extratereştri existenţi  . Ideka nu era un om normal , era mutant avea aplicat pe acesta circa 7 sigilii ca să îi ţină în frâu puterile .
-Flashback 10 ani-
La vârsta de 8 ani Ideka a fost răpit în timp ce venea de la şcoală . Închis într-o cameră ce emana miros de hambar şi era extrem de umedă el plângea . Plângea de furie . Credea că a fost abandonat la voia sorţii . Furia lui era uriaşă . Părinţii lui nu puteau fi numiţi părinţi . Puteau fi numiţi cel puţin rude dar părinţi nicidecum . Ideka fiind singur se izolase de restu lumii şi devenise extrem de violent . Ei bine în timp ce contempla la propria lui istorie şi ura faţă de părinţii lui creştea uşa de la hambar se deschise . Un bărbat de 30 de ani cu o cicatrice uriaşă pe faţă venea cu un cuţit spre Ideka . Bărbatul repezindu-se incercă să îl înjunghie pe Ideka , dar acesta prin frică combinată cu furia pe care le avea , reuşise  să rupă lanţurile .
După câteva zile au găsit poliţiştii la faţa locului şi au rămas înmărmuriţi . Ei bine locul era plin de sânge . Plămâni , inimi , rinichi se puteau observa în acea cameră iar Ideka stătea pokerface în mijlocul camerei fără să îi pese . După ce l-au luat poliţiştii , Idekăi i s-au făcut nişte teste şi prin acele teste s-a confirmat puterea Idekăi . Ei bine un maestru în aceste ciudăţenii , Oshino Meme s-a hotărât să îl adopte . Părinţii Idekăi au fost de acord extrem de repede . De aici a început totul . Oshino l-a învăţat , antrenat, ascultat mai ceva ca un părinte adevarat pe Ideka . Oshino a fost singurul om pe care Ideka la considerat familie şi tată .
-End flashback-
Ideka a ajuns la sala 12.8 şi s-a aşezat în ultima bancă . Ideka de felul lui devenise extrem de leneş . Ignora pe toţi .
- Deci, deci ,deci ce avem noi aici . Un om nou . Noroc , numele meu este Shidou . Care ar fi numele tău
-Ideka , spuse acesta scurrt şi la obiect fără să privească pe cel în cauză
-Ei bine ce să spun bine ai venit aici în iad , spune Shidou cu un zâmbet
-Mersi pentru urarea călduroasă.spuse Ideka indiferent
Shidou a întins mâna şi a dat noroc cu Ideka spunând
-Sper să ne înţelegem pe perioada liceului
Şi aşa ora începu
End partea I

Ştiu capitolul ăsta e cam plictisitor dar următoarele vor fi mai pline de acţiune şi romantism
Nu staţi pe gânduri şi criticaţ-il în mod constructiv .Dacă faceţi asta în mod destructiv , vă ia mama flood-ului
Drago Out
Sus In jos
BloodCrown.
Kaigai
Kaigai
BloodCrown.

Ryo : 0
Likes : 8

Cele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeDum Apr 20 2014, 19:33

Deci,deci,deci,deci,(fără deci),începutul este puţin mult prea deplasat,din multe puncte de vedere. Acţiunea este mult prea grăbită iar detaliile sunt mult prea simple :<. Ar trebui să pui mult mai mult preţ şi pe estetică,căci lasă de dorit în unele momente. Ideea este destul de bună,dar îi lipseşte şi descrierea. Aştept următorul capitol o.o.
Sus In jos
DeadSoul
Kaigai
Kaigai
DeadSoul

Ryo : 2
Likes : 34

Cele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeDum Apr 20 2014, 19:46

   Povestea în sine este plăcută, dar mai ai de lucrat la prezentare. Cum spunea și Nicu, intri în acțiune ex abrupto, dintr-o dată. Detaliile sunt o parte foarte importantă într-un fic, ele te atrag, îți oferă putere asupră întâmplărilor și țin cititorul atent. Nu e bine nici să te pierzi în detalii pentru că atunci nu mai oferi plăcere și curiozitate cititorului, trebuie să știi să folosești aceste mici descrieri în avantajul tău, să nu oferi prea multe, dar nici să nu oferi deloc.
Cred că puteai oferi fragmentului cu uciderea tipului misterios mai multă strălucire, tot ce ai spus a fost că a apărut un bărbat de 30 de ani iar Ideka s-a înfuriat și al ucis. Și ? Ce-mi pasă mie, eu vreau să știu cum l-a ucis, știi tu, acele detalii interesante.
Mie cel puțin, mi-ar fi plăcut să aflu mai multe din începutul poveștii.
De ce a fost Ideka transferat la alt liceu ? 
Unde se afla acest liceu ?
De ce își ura atât de tare părinții ?
Cine e tipul cu cicatricea pe față ?

Ce puteri avea Ideka ?! De unde ?! De ce ?!


Ah, era să uit!
Înainte să postezi un nou capitol, aranjează-l, felul în care arată o carte atrage cititorul, în general. Nu numai conținutul contează, aspectul oferă un plus poveștii.
Dacă vrei să te ajut cu estetica, contactează-mă.
----------------------------------------------------------------------------
Asta e părerea ma umilă, nu știu, e posibil să fi debitat prostii, dar asta e opinia mea bazată și pe cărțile pe care le-am citit.
---------------------------------------------------------------------------
Cum spunea, poveste e interesantă, dacă te străduiești poți creea ceva frumos.


Baftă~


Ultima editare efectuata de catre DarkMazer in Dum Apr 20 2014, 19:54, editata de 3 ori
Sus In jos
Damaris
Kaigai
Kaigai
Damaris

Ryo : 0
Likes : 27

Cele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeDum Apr 20 2014, 19:50

Eu nu vreau să critic. Critica e demonul ce-l posedă pe prost, d-asta mulţi proşti critică şi condamnă în loc să se axeze pe ce poate fi îmbunătăţit.
Eu zic că ficul ăsta e mai ok decât ultimul, mult, mult mai ok. Nu ai mai abuzat de dialog în draci şi chiar are logică ce ai scris. Îmi place ideea de comparare a universului cu şcoala, căci, în fond, liceul chiar este un mini univers. 
Desigur, nu ai mai grăbit acţiunea cu un soi de viteză a luminii, dar tot e nevoie de descriere. Ceea ce tu nu ai. Aici e problema. Nu vreau s-o dau în critică, deci te las să alegi. Ca acţiunea să nu fie grăbită bagi descriere sau o naraţiune cu detalii.  De exemplu puteai găsi un motiv pentru care părinţii lui sunt aşa cretini. Nu l-au dorit, n-au bani, mama lor, imaginaţie ştiu că ai. 
O altă observaţie ar fi că tu ai prologul în mijlocul capitolului şi asta nu e bine. Acel flashback putea fi numit prolog şi pus înainte de Capitolul I, cu scris într-o parte. Ar fi dat mai bine şi ar fi fost mai ordonat, atât pe foaia virtuală, cât şi în mintea oricărui cititor.
Ideea e complexă. Ai un început promiţător şi interesant, cu un sfârşit pe măsură, chiar exploziv. Prin exploziv mă refer la apariţia unor gânduri în mintea cititorului după ce s-a sfârşit capitolul "What the fuck? , Ce o să se mai întâmple? , Cum a fost ora? , Există vreo bunăciune în clasă? , Ce puteri are tipul? " etc. 
Nu are rost să te bombardez cu 100 de lucruri deodată. Pe rând şi frumos, cu paşi mici şi repezi ajungi tu şi departe. Nu mai e mult până departe. 
De dat cu părerea e uşor, arta e grea. Şi din păcate ce ai tu de făcut e partea cea grea, căci de tine depinde dacă evoluezi sau nu. Mie sincer mi-e indiferent, căci de poveste mă bucur şi dacă-i scrisă aşa şi dacă altcumva.
Apreciez că titlul este centrat, că ai scris cu diacritice şi că textul nu are chiar atât de multe greşeli. Mulţam de dedicaţia de la sfârşit, aşa un drăguţ eşti tu de felul tău. fericit)
Aştept capitolul II.
Sus In jos
Vizitator
VizitatorCele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeDum Apr 20 2014, 20:55

Capitolul 2
Orele erau extrem de plictisitoare . Exact cum era şi în clasele mai mici . Ideka nu ura şcoala dar nu îi suporta pe snobii ce se băgau în seama . De două ori a fost exmatriculat că aproape i-a dezintegrat pe cei care l-au deranjat . EI bine acum stătea în parcul liceului ce avea vedere la centura Orion . Iubea natura . Iubea Universul înstelat . Asta îi fura durerea din inimă şi-l liniştea . Încă de mic copil iubea asta . Dar se pare că liniştea i-a fost întreruptă de prietenul său proclamat Shido . Ideka nu era agasat dar nici încântat de prietenia cu acest băiat dar trebuia să îndure ca să urmeze unul dintre sfaturile lui Oshino
-flashback-
-Ideka ştii ce este extrem de important pe lumea asta ?
-Puterea şi banii , răspunse Ideka fără să ezite
-Nu este adevărat . Ei bine aceştia sunt importanţi doar dintr-un punct de vedere .
-Un punct de vedere? Accentuă Ideka pe ultima silabă a lui Oshino. La ce te referi prin asta ?
-Ai să înveţi pe propria ta piele că orice lucru din lumea asta care intră în contact cu tine , ţin cont de punctul tău de vedere , continuă Oshino . Ei bine să spunem că banii şi puterea sunt importanţi , dar cel mai important este comunicarea , interacţiunea, socializarea .
-Nu e adevărat , spune Ideka indignat . Cum să fie socilaizarea? Ea nu ne oferă de mâncare nu ne oferă siguranţă nu ne oferă decât timp pierdut .
-Ceea ce ai spus se bate cap în cap . Dacă nu socializezi , nu ai cum să mănânci . De exemplu te duci să te angajezi , şi nu vrei să comunici cu şeful tău , acesta te respinge instant . Dacă nu comunici , siguranţa de sine nu o vei avea deoarece nu vei şti ce cred unii despre tine . Din fapte acţiuni mimică îţi dai seama ce gândeşte un om despre tine. Mulţi oameni slabi prin puterea cuvintelor pot cuceri ţări . Exemple sunt destule . Asta să reţii .
-End flashback-
-Ah, Shinobu cuvintele tale sunt pline de adevăr păcat că nu reuşesc să le înţeleg din prima şi trebuie să mă lovesc de fiecare dată de ele , spune Ideka în sinea lui. Îl vede pe Shidou apropiindu-se ceva mai speriat de el
-Ideka ce mă fac , spune Shidou speriat . Picioarele îi tremurau faţa îi era palidă , secreţiile sudoripare îl acopereau ca o pătură lichida
-Ce ai păţit mă ? spuse Ideka indiferent
-Păi ştii că sunt am gură spartă.... ei bine m-am luat în gură cu unu dintre cei mai puternici din lice....
NU reuşi să-şi continue vorbă se simţi un tremur de parcă un bolovan venea. Ideka ridică privirea cu 45 de grade şi observă un munte de extraterestru care venea ameninţător spre el şi Shidou stătea ca o găină în spatele lui Ideka . Când a venit uriaşul lângă Ideka acesta cu o voce groasă se răstise
-Tu şmecheraşu de acolo , să nu mai comentezi în viaţa ta aşa sau îţi mut faţa aia la spate .
Ideka începu să  zâmbească , şi apoi să râdă în hohote . Râsul Idekăi începea să devină din ce în ce mai înfricosător .
-De ce râzi naşparliule ?intrebă uriaşul.
Ideka şi-a îndreptat privirea spre uriaş . Apoi vorbeşte cu o voce destul de înfricoşătoare
-Doar sunt fericit . Încă un futardel care se crede şmecher şi îi bate pe cei slabi
-Cum îndrăzneşti să îmi vorbeşti aşa . Eu sunt Morioca Ghimei , numărul 10 pe liceu ăsta .
-10 de la coadă? Întrebă Ideka sarcastic
-Futuţi morţii mătiiiiiii rage deodată uriaşul şi inceră să îi de un pumn lui Ideka . Ideka se veri uşor apoi spuse .
-Tchou Senji Riaketsu Jingen-tou (sabia intunecata a lumii) , apoi îi reteză braţul Moriocăi. Cu cât e mai mare cu atât se produc mai multe daune la cădere spuse Ideka după ce sa întors cu spatele la el. Apoi afişă o privire înfricoşătoare
-Dacă te mai iei de vreun afiliat de al meu moartea te va lua . apoi plecă împreună cu  Shidou , căruia îi adresă câteva cuvinte
-Încearcă să te abţii şi să nu mai intri în belele . Deşi recunosc îmi place să bat snobi ca uriaşu ăla .
În timp ce se îndepărta Ideka de locul faptei , un student pe acoperiş rânji şi spuse pentru sine
-Acum că ai atacat un membru al extratereştrilor rebeli (ER) vei plăti scump dragul meu Ideka
.
.
.
Shidou nerăbdator întrebă :
-          Ce a fost atacul ăla ?
-          Atacul acela a fost o tehnică învăţată de la maestrul meu Oshino.spuse Ideka indiferent . Acea tehnică e doar una dintre cele învăţate de la maestru
-          Oshino Shinobu? Spuse Shidou înmărmurit . Tu eşti ucenicul lui ?
-          Da de ce? Întrebă Ideka
-          E o onoare să fi acceptat de el . E foarte strict acel om şi foarte puternic. Dacă ai fost sub antrenamentul lui de asta eşti aşa de puternic
Dar conversaţia lor fuseseră întreruptă datorită apariţiei cuiva căruia îi provoca furie lui Ideka
 


Va urma .

De acum poste cate o parte pe saptamana ca sa am idei destule

Drago Out
Sus In jos
BloodCrown.
Kaigai
Kaigai
BloodCrown.

Ryo : 0
Likes : 8

Cele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeDum Apr 20 2014, 22:39

Observ că a început să crească frumos,acţiunea,suspansul,dar chiar şi aşa,te poţi mulţumi cu o bomboană când tu vrei trei? De data asta,fic-ul chiar m-a făcut să-mi imaginez totul şi să mă pună pe gânduri să compar capitolul acesta cu Yu Yu Hakusho. Totul s-a petrecut într-o manieră superbă,iar sfârşitul a fost destul de previzibil. Este cam over-powered,Ideka,ăsta. Trebuie să faci în aşa fel încât,atunci când dramatizezi o urmare a unui act,de exemplu,atunci când i-a retezat braţul lui Morioca,ar fi treubit să dai mai multe detalii pentru a observa cum s-a desăvârşit această întâmplare. Cum a reacţionat Morioca. Ce anume s-a întâmplat cu mândria lui Morioca. Şi detalii peste detalii,care duc cititorul spre grădina Domnului. Este "FABULOUS!" Aştept următorul capitol.


Ultima editare efectuata de catre Hatred in Lun Apr 21 2014, 15:41, editata de 1 ori
Sus In jos
Quinzel
A-K Kiri
A-K Kiri
Quinzel

Ryo : 1
Likes : 20

Cele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeLun Apr 21 2014, 15:03

Helău, helău. A sosit și mult așteptatul meu comentariu. N-o să fiu rea cât să mă ia mama flood-ului, oricum n-aș putea, păi hai să începem, cum n-am fost un fan adevărat și nu am ajuns de la capitolul unu, o să îți spun și de pe-acolo. Îmi place mult, căci fața de celălalt fic al tău, care parcă era cu DBZ, ai mai scăzut dialogul și ai adăugat narațiunea și descrierea, este un plus. Într-adevăr, cum ai spus primul capitol a fost destul de sec și scurt. O să spun câteva chestii ce mă deranjează în ficuri. Pentru început nu fă propoziții foarte scurte, ca de exemplu: Iubea natura . Iubea Universul înstelat . Asta îi fura durerea din inimă şi-l liniştea . Încă de mic copil iubea asta . Mie cel puțin nu îmi sună bine dacă citesc cu voce tare și nici nu e prea estetic ca după fiecare patru-cinci cuvinte să pui un punct. AM spus mai sus că fața de ultimul este cu mult, mult mai bine, ai încercat să redai și ceea ce simte Ideka, dar totul fiind destul de superficial. Încearcă să te pui în locul său, căci treci destul de repede peste unele aspecte destul de importante, fugărind acțiunea și așa vei rămâne fără idei. Încearcă să lași spațiu doar după semnele de punctuație, nu și înaintea acestora, iar cifrele să le scrii cu litere, căci într-un fic dă mult mai bine. Ideka, presupun că e băiat, căci l-ai numit ”acesta”, chiar dacă se termină numele în ”a”, dacă e băiat nu spui ”Idekăi”, dau exemple idioate din Naruto, cum ar fi Gaara, nu spui Gaarei sau așa ceva, spui lui Gaara, cum așa ar trebui să fie și la Ideka, adică cel puțin acesta este punctul meu de vedere, căci eu nu prea am auzit să li se spună băieților cu ”ei” sau ”ăi” la sfârșit. Păi știi cum sunt eu un copil cuminte, o să mai spun și altceva. Îmi place ideea, aștept să văd cum ai de gând să o conturezi și cum se va desfășura firul acțiunii. Baftă la scris. Nu te grăbi cu capitolele, scrie-le când ai inspirație și simți că-ți va ieși ceva bun, n-o asculta pe Carter, ea te-ar pune să scrii non-stop, o cunosc eu. Baftă încă odată și anunță-mă când postezi.
Sus In jos
Damaris
Kaigai
Kaigai
Damaris

Ryo : 0
Likes : 27

Cele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeLun Apr 21 2014, 16:17

Aşa este, dacă ar fi după mine, ar scrie non-stop. Comm kilometric, pregăteşte-te sufleteşte, adu şi popcorn. 
Îmi place mărimea capitolului. O ador. Da, aş citi dacă aş putea non stop un fic de genul acesta. Tot ce doresc eu sunt ideile originale, am trecut peste faza "Nu scrie bine, nu-mi place, nu citesc". Îmi place. Şi mă bucur că m-ai ascultat. Dacă tu vizualizezi ce se întâmplă când scrii atunci şi cititorul vizualizează ce ai scris când citeşte. Pot spune că ţi-a ieşit foarte bine. 

Iarăşi, ai tu ce ai cu amintirile. Asta mă sâcâie, sinceră să fiu. În primul rând nu mai pune flashback. Ficul e ori în româna ori în engleză. Nu e nevoie să precizezi că-i amintire. Doar pui space înainte de ea şi după ea dacă vrei să se vadă că nu e prezent şi-i bagi italic, adică scrisul într-o parte. Şi ştii cum arată? Genial. Mai dă şi un plus esteticii. 

Că veni vorba de estetică, e la pământ. Sincer un text e bine să arate bine ca să îmbie cititorul, să-i dea acea dorinţă de a citi. Pune "Capitolul I" cu marime de 18 sau 24. 
Nu mai pune spaţii fără rost: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Care-i faza cu cele trei puncte de după Ideka şi până la Shidou întreabă? Ok, dubios. Minus o bulină albă. 

Văd că s-a băgat Carter în tine cu gramatica, eu te scutesc, ea e mai drăcoaică.
Mi-a plăcut dialogul la maxim.Deci cred că sunt la linia de plutire, aşa de mândra sunt de tine. Nu sunt ca nişte replici seci, pe care le citeşti pe o hârtie şi sună chiar spuse de personaje. Aşa, din suflet. A fost perfect, perfect îţi spun ! Dialogul.. nu contează cantitatea, ci calitatea. Puteai să ai şi mai mult şi mai puţin, şi tot aşa era. Pur şi simplu... când personajele vor să vorbească, păi le laşi să vorbească. 
Ah. Aştept capitolul III.
Sus In jos
HPGr33n
Kaigai
Kaigai
HPGr33n

Ryo : 0
Likes : 0

Cele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeLun Apr 21 2014, 17:48

Ca sa fiu scurt si la obiect:
- Calitatea povestii este un ridicata, deci indiferent de cate figuri de stil are sau n-are, acest fic o sa fie citit doar pentru a afla ce se intampla mai departe.
- Figurile de stil nu lipsesc din fic-ul tau, dar nici prea multe nu sunt. Pentru gustul meu este exact cat trebuie.
- Opinie: Flashback-urile sunt foarte interesante si mi-au placut mereu. Imi place sa stiu mai mult despre istoria unui personaj decat sa vad ce face el in prezent. Deci 1 punct mare pentru ideea asta, dar as dori sa nu incepi un flashback scriind "flashback". Daca ai gasi o modalitate sa treci subtil de la prezent la trecut ar fi grozav si stiu ca poti. 
- Adevarat, trebuie sa pui mai multa atentie in gramatica
- Diacriticele imi par degeaba, mereu mi-au parut asa pe internet, deci nu ma deranjeaza.
Concluzie: Fic-ul asta are o poveste super! Asta e unul din cele mai mari avantaje ale lui. Pentru povestea asta o sa continui eu sa citesc.
Sus In jos
Vizitator
VizitatorCele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeLun Apr 21 2014, 19:42

Capitolul 3
Furia lui Ideka era incredibila . Aerul vibra datorita impulsului de a ucide pe care il avea , datorita intensitatii privirii lui . In schimb celalalt doar avea un zambet usor ionic
-Ce e cu tine asa de incordat Ideka ? Incordarea asta e nefireasca pentru tine , spuse baiatul cu un zambet din ce in ce mai ironic
-Nu ma asteptam sa dau de tine aici … Rizevim Livan Lucifer , fiul unuia dintre cei 8 printi ai iadului . Data trecuta am avut numai doua sigilii si abia ai scapat cu viata . Vrei sa reluam lupta . Trebuie sa razbun moartea unui prieten drag pe care l-ai ucis cu sange rece si nu ma deranjeaza nici locul nici timpu luptei , spuse Ideka pe un ton mai aspru care aducea cu sine multa ura si dispret
-Nu sunt in toane nici de a lupta dar nici a te ignora . Nu te consider dusman ci doar un rival ce ma tine in priza ca sa ma antrenez si sa te depasesc , esti ca un Viagra pentru bosorogii de pe Terra care vor sa si-o traga in dos . Oricum am trecut pe aici sa te salut si sa te atentionez in legatura cu cel caruia i-ai taiat mana . Se pare ca ai fost luat in vizor de cea mai nenorocita gasca din liceu , ER.
-Pot sa imi port si singur de grija , spuse Ideka apoi isi lua bagaju pe spate si pleca . Shidou il urma fiind atent la Rizevim si la Morioca
Dupa aceasta intamplare amandoi au ajuns la Regie . Regia era un campus numai pentru studentii care aveau note mari sau care erau adoptati / abandonati de parinti . Locurile erau acoperite de panze de mucegai , totusi singuru lucru neafectat de mizerie era placa aurita pe care scria Regie . Acestia doi au ajuns fiecare la camera lui , Ideka la 1256 si Shido la 1258 . Dar pe Shidou il macina ceva . Acesta nu se mai putu abtine si intreba ceva mai incet
-Cine este acel Rizevim . Emanai o aura ce imi dovedea ca erai gat gat sa il omori , spuse Shido cu o voce mai timida .
Ideka ofta de parca si-ar fi eliberat o povara si de parca simtea nevoia de a discuta dar nu stia cum sa inceapa conversatia . Dupa ce isi reveni din gandurile lui acesta spuse mai usor .
-          Rizevim Livan Lucifer . Fiul demonului Lucifer . Adversar , fost prieten care m-a tradat pentru ca “asa e natura lui ”si pentru ca cica ma proteja . Si se intampla sa imi fi ucis un prieten …. Un prieten extrem de important pentru mine
5 ani in trecut
Ideka avea un prieten bun . Un prieten din suburbiile in care traise . Numele lui era Kaleido . Eu faceau totul impreuna . Mancau impreuna , se distrau impreuna , incercau sa isi ierte familiile impreuna . Erau mai apropiati decat fratii pot fi . Si totusi intr-o seara Ideka revenea de la un meci de fotbal , in care lipsisera si Kaleido si Rizevim . Plimbandu-se de pe o straduta pe alta ajunsese pe un gang ceva mai intunecat . Ei bine acolo lui Ideka ii era frica  deoarece in locul acela fusesera ucis si violati copii de varsta lui . Ei bine se auzi un scancet si ceva rupt . Ideka se duse in locu de unde se auzi si il vazu pe Kaleido plin de sange si de lacrimi si deasupra lui Rizevim cu inima lui Kaliedo in mana , aceasta inca mai batea
-          Imi ……. Pa…..re…..rau Idek….. . Kaleido nu mai putu spune nimic caci Rizevim ii strivi gatu cu piciorul
-          Rizevim , spuse Ideka nervos si plangand in acelasi timp mai mult socat , de ce ai facut asta . Deodata pamantul incepu sa se zguduie si un crater se forma . DE CE AI FACUT ASTA  , urla Ideka acoperit de aura cu o viteza uimitoare il  dadu un pun lui Rizevim . fata lui rizevim la impact se distorsiona si dupa acesta a fost impins in perete distrugand la impact peretele . Apoi isi desfacu aripile intunecate spuse
-          Ai sa intelegi de ce am facut asta . Natura mea si dorinta de a te proteja m-au pus sa fac asta .Matao Ideka , dupa disparu in intunericu noptii
-Atunci am facut un juramant , continua Ideka ,ca il voi ucide . Cand l+am iybit de pereti , am aflat de la Oshino ca desfacusem incomplet doua sigilii dar in acelasi timp cheltuisem o particica din durata vietii mele . Dupa am aflat cu sa desfac sigiliile fara a imi consuma viata , spuse Ideka lui Shidou in timp ce privea peretele alb
-In legatura cu Rizevim , ce vei face? Intreba Shidou
-Ii voi observa miscarile . Ceea ce ma irita este grupul acela ER . Eh o sa fie distractiv , spuse Ideka cu un zambet ce cauta lupta cu ei
Noaptea acoperi liceu si o podul catre o noua zi fu cladid
A doua zi ………Rectific fac capitole cand am timp si inspiratieDrago Out
Sus In jos
Damaris
Kaigai
Kaigai
Damaris

Ryo : 0
Likes : 27

Cele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeLun Apr 21 2014, 20:52

rolling on the floor Ioooi. Am ras si imi venea sa si plang. ASTA E CEEA CE VREAU. Pe langa ideile originale, desigur. Deci ai o minte bolnava, tovarase ! Ce frumos a murit Kaleido :X Imi place si cum ai descris scena. Ma pot plange? Desigur, mereu exista motive care sa ma faca sa plang, da, se putea mai bine, dar... a fost bine si asa. Adica mie mi-a placut, am inteles ce trebuia sa inteleg. 
Vad ca apare si suspansul. Adica... Am impresia ca Rizevim chiar a facut-o ca sa-l protejeze, stiu eu asta, mi-a spus-o ursuletul. 
Imi place ideea de print al Iadului. Nu e ca si cum as fi obsedata [-( . Da. 
Imi place si cum arata capitolul. Da, ai imbunatatit considerabil estetica.
Te puteai lipsit de acea ultima propozitie care nici nu-i propozitie. "A doua zi..."   Asta nu e suspans, e greseala, caci nu exista propozitii fara predicat. 
Ma bucur ca tii seama de ce spunem si noi pe aici. Amintirea de data asta a fost scrisa bine si arata bine. Te felicit. Da, oficial, sunt mandra de tine. OFICIAL, poti spune ca stii sa scrii ficuri ! Yeaah. 
Ce-i asa de rau la ER? Iooi. Ma sperie si ma amuza. fericit) Dar ce-mi place mie e intunericul din ficul tau. Cum se omoara si se lasa fara membre la fel de usor cum un copil de 6 ani se joaca cu masinute. Ador ironia la adresa Terrei, genial, genial iti zic ! 
Astept capitolul 4. Inspiratie, misca in mintea lui Petre !
Sus In jos
Vizitator
VizitatorCele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeJoi Mai 01 2014, 13:59

Fic-ul il voi continua de acum inainte pe forumul meu .

Drago Out
Sus In jos
soniaisnotonfire
Kaigai
Kaigai
soniaisnotonfire

Ryo : 0
Likes : 0

Cele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeMier Aug 06 2014, 00:14

Imi place. Am ras mai mult decat ar fi trebuit (cred) la unele faze, can't help it.
Ideea in sine pare interesanta si ma face sa fiu curioasa sa aflu ce ma asteapta in continuare.
A, si am vazut cateva greseli de tastare, but that's okeee.
Sus In jos
Zet
Kaigai
Kaigai
Zet

Ryo : 0
Likes : 4

Cele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeMier Aug 06 2014, 00:45

No, bună ziua oameni buni.
Cât despre fic, mi-ai lăsat câteva impresii bune. La început, mi s-a părut că erai la fel ca mine, un amator (eu încă sunt), dar ai început să dezvolţi mai bine dialogul. Mai ai de lucrat la descriere şi poate şi la naraţiune. Când ai o idee mai lungă, nu o mai separa, consumi puncte degeaba (cum a sunat asta  Naruto si Sasuke). Ideea în sine mă duce cu gândul la DBZ, dar din câte văd, combini şi cu Beelzebub. Nu ştiu de ce, descrierea ta parcă e făcută exact ca să fie o parodie fericit) (ca-n Abridged).
Aştept capitolul următor.
P.S: Părerile legate de un fic nu provin de la un profesionist în aşa ceva, ci de la un începător.

Fainoşagul fie cu voi.
Sus In jos
Vizitator
VizitatorCele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeMier Aug 06 2014, 20:16

Capitolul 4


A doua zi Ideka , tot nu scapase de acea furie interna chit ca era mai slaba in intensitate . Rizevim avea sa plateasca , dar Ideka hotara sa urmeze sfaturile lui Oshino , in special o vorba ce suna cam asa: razbunarea este o mancare ce se mananca la rece . Rabdare era imperativa . Scoala a decurs fara lucruri semnificative . Ideka mergea singur spre camin cand a fost strigat de o voce cunoscuta
- Hei Ideka vrei sa vii cu noi prin oras! urla Shido cat a putut de tare intr-o veselie ce il facea pe Ideka sa se intrebe daca asta a cunoscut vreodata suferinta.
-Nu cred ca o sa vin , nu as gasi de ce , spuse Ideka plictisit , putin agasat de Shido . Avea alte ganduri nu avea chef sa piarda timpul cu naparlitul asta
-Ok daca nu vrei sa iti ofer anumite informatii atuuuuun... dar nu putu sa isi continue vorba ca Ideka dandu-si seama de tipul acelor informatii ii spuse
-Ok am sa vin , pe la ce ora ?
-Intr-o jumatate in fata Mall-ului Kamas.
- Am priceput o sa vin
Dupa o jumatate de ora acestia se intalnira in fata molului . Ideka era nerbdator sa afle informatia .
-Ai rabdare ca o sa iti zic ce am aflat da mai intai sa intram intr-o cafenea .
Cei doi au intrat intrat in mall si au ales o cafenea in stil vedran –stilul vedran consta intr-o incapere extrem de tehnologizata (in genul stargate atlantis) culoarea predomionanta fiind albastru inchis- Ideka si Shido alegand o masa cat mai distantata de lume.
-  Si care este informatia Shido?
      Shido deodata a pus un zambet pervers si spuse urmatoarele cuvinte care ii facu fata rosie Idekai , plus ii provoca un milion de draci
- Pai in dimineata asta am aflat ca bustul Irinei-chan a crescut cu doi centimetri . Iti dai se.... dar Shido nu termina ca Ideka imediat ii trase un pumn in nas .
-Tuti gatu mati de tembel eu am venit numai ca sa aflu informatii legate de ER si tu imi spui bustul I....I....Irinei ? Cand o sa scapi de perversitatea asta . Deja porecla ta in liceu este TNP(The Notorius Pervert) .
Adevarul este urmatorul . Shido si-a dat seama ca Ideka o place pe Irina-chan , o fata frumoasa cu parul impletit in doua cozi , foarte energica . Dar Ideka fiind incepator cu femeile nu stia ce sa faca si cum sa porneasca discutia . In fine trecand inapoi la actiune
-          Am si niste informatii legate de ei , dar asta era informatia vitala pentru tine ? Spuse Shido razand in hohote si frecandu-si usor capul .
-          Nu e o informatie asa importanta , nega Ideka vehement in acelasi timp fata fiindu-i extrem de rosie .
-          Ai maaaa , minti panarama , stiu ca o placi , rec..... dar nu continua caci Ideka i-a pus mana la gura instant si a aratat spre intrarea in cafenea unde ghici ce Emilia si Irina intrasera. Shido intelesese sa taca si dupa continua cu informatiile legate de ER.
-          Eleven Rulers sau extraterestrii rebeli cum isi mai spun , gasca cea mai nenorocita din liceu , formata din 11 bosi care de care mai ciudati . Ala care l-ai taiat era cel mai slab , dar din cate am auzit era in  interiorul acestei gasti deoarece era plin de bani .
-          Deci il mulgeau de bani . Iar acum ? intreba Ideka
-          Acum Kanzaki , Himekawa si Toshiro au pus ochii pe tine . Sunt destul de puternici si au puteri inca necunoscute de mine. Sincer imi pare rau ca te-am bagat in prostia asta .
-          Las ca tot nu aveam ce face plus esti singurul care nu a fugit de mine cand a aflat de sigiliile mele . Restu ori m-au tratat ca pe o arma sau un inamic . Bine macar ca nu ai facut asta
-          Pentru asta sunt prietenii . Legat de ER nu mai am ce spune decat ca au surse in tot liceul , adauga Shido ceva mai ingrijorat .
-          Sursele nu ma intereseaza , de casapit ii voi casapi eu , nu suport sa fiu luat in ras . Dar tu sa ai grija , poftim .
Ceea ce ii darui Ideka era o sabie laser de tip xenon cu un singur conductor , diametrul lamei fiind de 5 cm .
-Multumesc , macar asta o sa ma ajute , ii spuse Shido extrem de fericit .
Dupa ce au terminat cafeaua Ideka si Shido au vrut sa se ridice cand deodata Irina si cu Emilia se hotarara sa se alature :
-Va suparati daca ne alaturam ? spuse Irina cu o voce inocenta .
-Pai era sa pleca..... dar vorba lui Shido ii fusese intrerupta de raspunsu promt a lui Ideka
-Chiar deloc , spuse Ideka zambind . Fata lui radia de fericire ca avea sa stea la masa cu Irina . Dupa ce Shidose reaseza Irina a spus urmatoarele cuvinte :
-Ideka , voi spune pe direct , imi esti drag de aceea iti transmit acum , pe capul tau sa pus o suma imensa de in triliard de credite pentru tine viu sau jumatate de triliard de credite pentru tine mort . ER considera ca le-ai distrus faima prin infrangerea Moriokai
-Deci show-ul va incepe . Va deveni foarte interesant , spuse Ideka cu in zambet infricosator . Bine , daca vor asta voi incepe contratacul . Multumesc pentru avertisment Irina –chan
-Cu placere .spuse Irina zabind
Ideka daduse sa plece dar Irina il tinuse de maneca
-Si tu barbat vrei sa lasi doua fete dragute ca noi singure ?
-Nu, spuse Ideka fara sa se mai apere . Ideka , Shido , Irina si Emilia petrecura o ora in cafenea , discutand diverse lucruri , Ideka mai mult tacea caci nu dorea sa isi provoace o impresie proasta .
Dupa ce au plecat din cafenea , Ideka ii spuse urmatoarele lucruri lui Shido :
-Ai grija , Er pot fi fentati usor , chit ca au fost pusa o suma incredibil de mare pe capul meu , tu trebuie sa fii atent la Rizevim ,el e mai periculos
-De ce consideri asta ? intreba Shido foarte mirat .
-Puterea lui e tripla , fata de cei din ER .Poate intrerupe orice atac . Din pacate numai eu si Oshino avem abilitatea numita Penetrate care il poate ataca direct
Shido pufnise in ras la auzul abilitatii dar continua
-Ok os a am grija .
Dupa acestia se dusera fiecare in camera lui
Ideka sa asezat in pat da fusese cotropit de ganduri . ER cate resurse au de suma aceasta asa de mare . Si ce naiba mai planuieste rizevim . Intrebarile astea aveau sa fie rezolvate cat de curand
Sus In jos
Zet
Kaigai
Kaigai
Zet

Ryo : 0
Likes : 4

Cele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeJoi Aug 07 2014, 00:02

No, bună ziua Drago şi cititori.
La capitolul descriere, ai mai evoluat niţel, însă mai ai de lucru. Cu originalitatea clar nu stai ok, dar no, nu e interzis să te inspiri. Povestea parcă este previzibilă, Ideka se luptă cu tipii ăia 3, îi bate, şi tot aşa. Încearcă să schimbi puţin scenariul, să-i adaugi momente neprevăzute, ceva la care nimeni nu s-ar aştepta. Dialogul poate e prea mult. Când va mai avea loc o luptă, încearcă să acorzi atenţie descrierii, este foarte important ca cititorul să vadă acţiunea. Aştept următorul capitol.
Sus In jos
Quinzel
A-K Kiri
A-K Kiri
Quinzel

Ryo : 1
Likes : 20

Cele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitimeMar Oct 21 2014, 21:22

Fan-fic blocat datorită inactivității. 
Sus In jos
Continut sponsorizat
Cele 7 sigilii blestemate Empty
MesajSubiect: Re: Cele 7 sigilii blestemate   Cele 7 sigilii blestemate Icon_minitime

Sus In jos
 
Cele 7 sigilii blestemate
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fan-Club Romania  :: Fan Zone :: Fan Fiction :: Fic-uri Blocate-
Mergi direct la: